Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Velký květnový horoskop: Měsíc lásky zamává se všemi znameními zvěrokruhu!

  • Květen přeje lásce - co si pro vás nachystaly hvězdy?
    1. května 2014 | 06:00

    Květen je lásky čas a láska s vámi také pěkně zamává. Nezáleží přitom, jestli jste zadaná nebo svobodná. Příležitostí k nezávaznému flirtu či vášnivému sexu bude hromada. Je jen na vás, jestli se udržíte, nebo zdali oslavíte vrchol jara vášnivou aférkou.

  • Beran (21.3. - 19.4.)

    beran
    Autor: Shutterstock.com
    Květen je měsícem lásky a Venuše stojí na vaší straně. Je tak celkem jisté, že se zamilujete až po uši, a to ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat. Ve druhé polovině měsíce tak budete myšlenkami úplně jinde, než u práce. Nepozornost, nesprávné načasování a neorganizovanost vám připraví mnoho problémů. Řešte jen co, co hoří a jednodušší úkoly odložte na později.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
    Rada pro květen:

    Zkroťte svoji netrpělivost a snadno zjistíte, v čem máte šanci na úspěch.

  • Býk (20.4. - 20.5.)

    býk
    Autor: Shutterstock.com
    Virus lásky vás v květnu nezasáhne, milí Býci. Venuše vás sice ignoruje, ale Slunce vám poskytne čas s přáteli, radost v zaměstnání a příjemné flirty, které vám zvýší sebevědomí. Pokud toužíte v zaměstnání po změnách, je květen tím nejvhodnějším měsícem. Důležité pro úspěch je však správné načasování.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
    Rada pro květen
    :

    V práci vám hrozí spory s kolegyněmi, zůstaňte proto raději nestranná.

  • Blíženci (21.5. - 20.6.)

    blíženci
    Autor: Shutterstock.com
    Letošní květen bude pro vás skutečně měsícem lásky. Potkáte muže, ze kterého se vám doslova podlomí kolena. Poznáte ho snadno - je krásný, inteligentní, v posteli nadpozemsky dobrý a navíc má slušně našlápnutou kariéru. V zaměstnání si však dejte pozor na lehkomyslnost a nepozornost. Právě teď se od vás totiž očekává, že se nedopustíte žádných chyb.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
    Rada pro květen:

    Vezměte si alespoň na chvíli dovolenou. Budete ji potřebovat, abyste si užívala lásky plnými doušky!

  • Rak (21.6. - 22.7.)

    rak
    Autor: Shutterstock.com
    Až do poloviny května vám bude stát Slunce za zády a držet nad vámi ochrannou ruku. Pro muže budete neodolatelná - svěží, sladká a sexy a také si toho budete moc dobře vědoma. V klidu si proto zaflirtujte, ale raději si nikoho nepouštějte blízko k tělu. Později byste toho mohla litovat. V zaměstnání se vám bude dařit. Saturn vám pomůže jít tvrdě za potřebnými výsledky.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/snar
    Autor: blesk.cz
    Rada pro květen:

    Druzí se spoléhají na vaše slovo, nedopusťte, aby vám přestali věřit!

  • Lev (23.7. - 22.8.)

    lev
    Autor: Shutterstock.com
    Mars ve vás v květnu vyvolá silnou touhu po sexu. Pokud nemáte stálého partnera, nezoufejte! Přes cestu vám totiž přeběhne ohnivý milenec, který vám dokonale padne do noty. Možná vám to sice do léta nevydrží, ale zato si skvěle užijete. V zaměstnání děláte všechno správně a i když to tak zatím nevypadá, sklidíte zasloužené ovoce.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
    Rada pro květen:

    Během víkendu máte největší šanci potkat toho "pravého".

  • Panna (23.8. - 22.9.)

    panna
    Autor: Shutterstock.com
    Saturn stojí ve vašem znamení a to pro vás znamená, že je na obzoru někdo, kdo z vás doslova nespustí oči. I když budete ze začátku váhat, právě tohle je muž, kterého byste si měla pustit do života. I kdyby jen jako kamaráda. Protože si v práci nemůžete dovolit polevit, budete potřebovat oporu, kterou vám ctitel ochotně a nezištně poskytne.
    Rada pro květen:

    Zůstaňte v klidu. Hysterické záchvaty rozhodně nepomáhají vaší image ledové královny.

  • Váhy (23.9. - 22.10.)

    váhy
    Autor: Shutterstock.com
    Venuše tvrdě pracuje na tom, abyste se cítila jako v sedmém nebi. Může to být s vaším současným partnerem, ale také s úplně novým mužem. Pozitivní změny jsou totiž ve vzduchu stejně tak, jako velká vášeň. Až do poloviny měsíce budete mít v práci opravdu rušno. V důsledku změn vám ale spadnou do klína slušné šance. Nenechte si je utéct!
    Rada pro květen:

    I když vám náhodou něco nevyjde, zůstaňte pozitivně naladěná!

  • Štír (23.10. - 21.11.)

    štír
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud se vám zase ozve bývalý, na kterého se snažíte zapomenout, nebo si láska ze základní školy vzpomene, že držet se s vámi za ruku v jídelně bylo moc fajn, nebuďte sentimentální! Vaše láska není tak laciná, abyste ji musela recyklovat. Raději si zachovejte své sebevědomí a počkejte si na příští měsíc, na obzoru se totiž něco rýsuje.
    Rada pro květen:

    Cítíte se nedoceněná? Je to jen váš dojem! Všichni okolo jsou z vaší práce nadšení!

  • Střelec (22.11. - 21.12.)

    střelec
    Autor: Shutterstock.com
    Planety vás přímo zahrnují důkazy lásky. Dopřávejte si ji proto denně - něčeho tak úžasného se přeci nejde nasytit! V práci se na vás ovšem valí vlna stresu. Vyhnete se jí jen tak, že odjedete na dovolenou. Jinak vás čeká skutečně hektické období, ve kterém vám nebude dobře.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
    Rada pro květen:

    Vaše dobrá kamarádka potřebuje vaši pomoc. Neotálejte!

  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

    kozoroh
    Autor: Shutterstock.com
    Otevřete už konečně oči! Pan Božský, kterého neustále hledáte stojí přímo vedle vás. Zbystřete při rozhovoru s kamarádem, nebo kolegou, kterého už dlouho znáte, nebo se zkuste podívat na svého partnera jinýma očima. Opravdu je nutné, abyste na něm pořád hledala chyby, které tam stejně nejsou?
    Rada pro květen:

    Snažte se odpouštět a nebuďte nepříjemná. Vaši velkomyslnost všichni rádi ocení.

  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

    vodnář
    Autor: Shutterstock.com
    Venuše ve spojení s Jupiterem ochotně zařídí, že po vás budou muži doslova šílet! A to i tehdy, když jste šťastně zadaná a svému partnerovi jste přísahala nekonečnou věrnost. Buďte neoblomná a nepodlehněte svodům. Šance jsou totiž nebezpečně vyvážené. Raději se soustřeďte na práci a vyřiďte tu hromadu úkolů, co se vám nakupila na stole. Některé termíny už totiž začínají hořet.
    Rada pro květen:

    Nehrajte si na Supermana, pořád jste pouhý smrtelník, i když se vám neobyčejně daří.

  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    ryby
    Autor: Shutterstock.com
    Díky Merkuru se začnete vracet tam, kde už jste jednou byla. Může to znamenat jak vzrušující aférku s vaším bývalým milencem, tak nepříjemný rozhovor s vaším bývalým partnerem. Dejte si proto pozor, na jakém ledě se pohybujete. Od poloviny měsíce budete v práci sršet těmi nejlepšími nápady a největší energií. Vaše kariéra by tak mohla jít strmě vzhůru. Nepokazte si to!
    Rada pro květen:

    Váš dávný sen se vám konečně splní. Buďte připravena!

Autor: brig
Diskuse ke článku
.