Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Velký horoskop na červen: Raci budou okouzlující, Kozorohy čekají těžké chvilky

  • Červen sice slibuje spoustu komplikací, ale do léta budou všechny vyřešené!
    1. června 2014 | 06:00

    Červen sice na první pohled nevypadá pro většinu znamení příznivě, je ale třeba si uvědomit, že vše záleží jen na tom, jak se k tomu postavíte. Můžete ublíženě fňukat, nebo se sebou něco udělat a přežít poslední týdny do dovolené s hlavou hrdě vztyčenou. Na co byste si měli dát tento měsíc pozor?

  • Beran (21.3. - 20.4.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Slunce se vás ptá, zda se vám daří vše, co jste si o narozeninách slíbili. Ať už ano, nebo máte rezervy, pochvalte se, milí Berani. S Venuší to sice není zrovna růžové, ale žádná velká bouře vás nečeká. Jen budete trošku podráždění a pravděpodobně si zažijete partnerské hádky o naprostých malichernostech. Právě po nich buďte opatrní. V posteli někoho jiného své problémy rozhodně nevyřešíte. Stejně jako v nákupním centru, vypleněním svého konta.
  • Býk (21.4. - 21.5.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Neptun se vás snaží znervóznit. Díky jeho vlivu se na Býky nahrne spousta nových informací a vy tak budete postaveni před kupu problémů, kterou nemáte šanci zvládnout. Postavte se k nim čelem - roztřiďte, co je nutné řešit hned a co ještě počká. Uvidíte, že jakmile se přestanete stresovat, většina z nich se urovná i bez vaší pomoci.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Slunce vstupuje do konfliktu s Měsícem i s Jupiterem. Blíženci se ovšem nemusí hned děsit. Pokud dokážete zpomalit, přestávat si dávat nedosažitelné cíle a snížit alespoň na chvíli své nároky, mělo by být všechno v pohodě. Budete-li alespoň trochu organizovaní, červen zvládnete bez problémů a budete si moci červencovou dovolenou užít dosytosti.
  • Rak (22.6. - 22.7.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Raky
    čeká v červnu, díky spojení Merkuru a Venuše se Sluncem, velmi slibné období. Na vaše široké okolí působíte doslova jako magnet. Každý si chce užít vaši létem nabitou náladu. Také vy byste se proto měli podívat na svět jinýma očima. Máte-li něco na srdci, už déle neváhejte a požádejte o to. Málokdo vám totiž bude schopen odolat.1988277:gallery:true:true
  • Lev (23.7. - 22.8.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Neptun s Měsícem vám momentálně radí, abyste věřili vlastní intuici, která vám v drtivém počtu rozhodnutí poradí správně. Nerozhodujte se však impulzivně hned. Lev ve vás může v klidu dřímat. Nejdřív vysuňte antény a zachyťte vhodný signál, že teď je ten správný čas. Na vaši velkorysost a laskavost totiž čeká nejeden podvodník, který by jich rád zneužil.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/cinske-stesticko
    Autor: blesk.cz
  • Panna (23.8. - 22.9.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Situace se pro Panny poněkud uklidňuje, i když vyhráno ještě nemáte. Merkur by vám měl zajistit získání potřebných informací a také nějakou pomoc. Musíte mu ale jít naproti a rozhodně nečekat, kdy vám něco spadne do klína. Snažte se také, i za cenu ústupků, harmonizovat váš vztah k ostatním. V první řadě méně mluvte a víc naslouchejte.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/snar
    Autor: blesk.cz
  • Váhy (23.9. - 23.10.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Mars do vás napumpoval přebytek energie, se kterou byste měli zacházet velmi opatrně. Ženete se dopředu a snadno tak přehlédnete, že vedle vás jsou další lidé, jejichž zájmy nemusí být úplně stejné, jako ty vaše. Dávejte si na to pozor, milé Váhy! Přílišné sebevědomí a sobeckost vám mohou přihodit velké potíže. Přebytek energie odčerpejte pohybem, nebo ještě lépe - sexem.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
  • Štír (24.10. - 22.11.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Trio Merkur - Venuše - Uran posilují vaši naději na úspěch a to jak v profesním, tak v milostném životě. Jako Štíři ale moc dobře víte, že nic není zadarmo a že proto budete muset něco udělat. V červnu bude proto nutné změnit vaši dosavadní strategii a víc se přizpůsobit momentální situaci. Budete tak mít mnohem větší možnost uplatnit vaše přednosti i originální nápady.
  • Střelec (23.11 - 21.12.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    K dominujícímu Jupiteru se v červnu přidá také Měsíc, takže vám šťastné a bezproblémové období pomalu končí. Již druhá polovina června začíná být pro Střelce poněkud konfliktní a stresující. Sestupte ze svého snového obláčku a stůjte nohama pevně na zemi. Jedině tak se totiž ubráníte slibům, které sice hezky znějí, ale nakonec z nich jsou jen a jen problémy.
  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    V nepříznivém postavení k vašemu znamení se v červnu nacházejí Venuše, Merkur i Mars. Pohodové a klidné období si tak Kozorohy čeká až na přelomu června a července, milí. Pokud si nebudete dávat pozor, snadno by se mohlo stát, že se začnete s partnerem hádat o maličkosti, nebo ještě hůř - o peníze! Pokud vás někdo bude kritizovat, neútočte! Zamyslete se, jestli opravdu nemá v něčem pravdu a pokud ne, vypusťte to z hlavy.
  • Vodnář (21.1. - 20.2.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Sníte-li o něčem velkém, v červnu na to, díky Saturnu, klidně zapomenout. Přesto vás ale čeká bezproblémový měsíc. Máte vůli na to, abyste si nic nedělali z maličkostí. Pokud se tedy nevystresujete sami, nikdo z venčí Vodnáře neskolí. Je li vám s někým nepříjemně, prostě se s ním nevídejte. Celý červen se věnujte jen těm aktivitám a lidem, kteří dělají dobře vám.
  • Ryby (21.2. - 20.3.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Venuše sice stojí na vaší straně, ale Slunce s Jupiterem vás nabádají, abyste ze sebe nebyli tak nadšení. Sebevědomí vám poslední dobou stoupá do hlavy a snadno tak zapomínáte, že pýcha předchází pád. Ryby by se měly rozhodně držet zpátky a nepodléhat pocitu, že mají na všechno. Snadno by se vám, totiž v červnu mohlo stát, že byste se zapletli do situace, která se vás sice netýkala, ale vaší vlastní vinou vám přivodí spoustu problémů.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.