Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vládnout začíná drak: Připravte se na pořádnou jízdu

30. března 2014 | 06:00

Podle feng-shui v březnu vystřídal opatrného Zajíce divoký a odvážný Drak. Co to pro nás znamená?

Od nového roku jsme měly dost času srovnat si v hlavě, co chceme letos zažít, změnit, dosáhnout… Pokud máte jasno, je právě teď ideální čas odevzdat své přání Drakovi, který vám s ním pomůže.

„Drak dodá sílu a inteligenci, se kterou budete řešit všechny své úkoly lehce, jednoduše a dobře,“ říká specialistka na feng-shui Dagmar Černáková.

Půjde to samo

Absolutně nejúžasnější na období Draka je to, že umí dodat spousty energie, takže budete mít pocit, že všechno jde hladce, a vy se ani tak moc nemusíte snažit. Jen se nedržte zbytečně při zemi.1958486:gallery:true:true„Pusťte se směle do velkých i náročných úkolů. Drak vám k tomu dodá spousty své vlastní energie. Budete silná, mocná a dokážete zvládnout i velké věci, aniž by vás příliš vyčerpaly. Drak je energie expanze, rozrůstání, prorůstání, rozšiřování. Není tedy čas sedět jen na jednom místě. Naopak může jít období velkých příležitostí, do kterých se máte vrhnout vší silou,“ radí Dagmar Černáková.

Čas na bláznivé nápady

Drak kromě jiného přináší nadhled. Díky tomu, že létá vysoko, má super rozhled a vidí i to, co my ze země nedokážeme rozeznat. Naučte se ho poslouchat, a i když vám jeho nápady budou připadat bláznivé a nereálné, pusťte se do nich. Drak totiž vidí dál než my a může nás skvěle vést.

Pozor na detaily

Vláda Draka je vždy náročná na detaily. Díky výšce, ve které se pohybuje, přehlídne často menší detaily. O to víc jim musíte věnovat pozornost vy. „Proto to není pro vás vhodné období zabývat se věcmi, které detaily vyžadují. Teď nemá smysl dojednávat detaily smluv, detaily projektů… Naopak domlouvejte rámcové věci, domlouvejte jejich šíři, ale detaily nechte zatím být. Na ně teprve přijde čas,“ říká Dagmar Černáková.

Autor: MAJ