Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nové horoskopy lásky: Chcete se mu dostat do kalhot? Zjistěte, v jakém je znamení!

  • Chcete vědět jak na něj? Hvězdy vám to prozradí!
    28. března 2014 | 12:00

    Poznala jste muže a chcete vědět co od něj můžete čekat, nebo jak to vůbec udělat, aby už nikdy nechtěl být s nikým jiným, než s vámi? Zeptejte se ho, kdy se narodil. Hvězdy vám o jeho charakteru totiž prozradí víc, než byste možná čekala.

  • Beran 21.3. - 19.4.

    Muž narozený ve znamení berana je dobrodruh a dobyvatel. Rozhodně potřebuje mít pocit, že to byl on, kdo vás ulovil. Pokud si ho chcete získat, tvařte se, jako byste si ho vlastně ani nevšimla. Představa, že by někdo mohl odolávat jeho kouzlu, je pro berana vyloženě nesnesitelná.1958486:gallery:true:true

    1235007:gallery:true:truePři rozhovoru nekývejte na všechno co říká a buďte přirozená. Beran potřebuje ženu, která ví co chce, má svůj vlastní názor a je mu zároveň partnerem i soupeřem. Se submisivitou se mu pod kůži rozhodně nedostanete. Nebojte se mu proto odporovat, ale nikdy ho nekritizujte, ani se mu nevysmívejte.

    Když uvidíte, že je okouzlený, zahrajte si na Popelku a utečte domů před půlnocí. V žádném případě mu nepodlehněte na první schůzce. Čím déle budete odolávat, tím víc po vás bude toužit.

  • Býk 20.4. - 20:5.

    Býk není příliš spontánní, ale zato si dokáže dosyta užít drobné životní radosti. I když lásku ve svém životě potřebuje, rozhodně se nenechá snadno svést. Musíte na něj zvolna a opatrně. Býk dokáže být velmi romantický, ale současně také až chorobně žárlivý.1958486:gallery:true:true

    1235009:gallery:true:trueJak na něj? Buďte spontánní a pozvěte ho na něco, co ze srdce zbožňuje. Ať už je to dobré jídlo, pití, umění nebo příroda. Snažte se být okouzlující a ženská ve všem co říkáte a děláte. Býci zbožňují ženskost v celé její esenci.

    Ptejte se ho na názor a pozorně mu naslouchejte. Nechtějte po něm ale, aby se vám otevřel dřív, než bude sám chtít. Pokud vás přistihne, že se nudíte, nebo že mu nevěnujete pozornost, ihned se zase stáhne. Jakmile ale jednou projeví své city, budete ráda, že jste si chvilku počkala. A nezapomeňte, že u býků více než u jakéhokoliv jiného znamení platí, že láska prochází žaludkem.

  • Blíženci 21.5. - 21.6.

    Blíženci jsou pořád na honu za novými zážitky a nikdy nevydrží dlouho na jednom místě. Milují zábavu, legraci a nové zážitky, takže se s nimi nikdy nenudíte. Nepočítejte ovšem ani s klidnými, romantickými večery v teple rodinného krbu.1958486:gallery:true:true

    1235008:gallery:true:truePokud ho toužíte sbalit, musíte mu ukázat, že jste úplně jiná, než všechny ženy na planetě. Jedině tak v něm vzbudíte neutuchající zájem. Nevymýšlejte si ale příliš, časem by to totiž vyšlo najevo. Místo toho si najděte nějaký zajímavý koníček, o kterém dokážete zaníceně vyprávět - chovatelství pavouků, molekulární kuchyně či třeba psaní haiku by mohlo fungovat.

    Klíčovou ingrediencí v koktejlu lásky pro muže blížence je ale především smysl pro humor. Buďte nezávislá, spontánní a veselá a i když budete umírat touhou ho zase vidět, v žádném případě na sobě nedejte znát, jak moc ho potřebujete, jinak ho vyplašíte.

  • Rak 22.6. - 22.7.

    Přestože u mužů tyto vlastnosti běžně neočekáváte, ti narozeni ve znamení raka jsou mimořádně intuitivní a citliví. Když se zamilují, stanou se z nich hotoví mistři romantiky a potrpí si na sladké projevy lásky a velká vyznání, takže "miluji" tě rozhodně zařaďte do svého repertoáru.1958486:gallery:true:true

    1235015:gallery:true:trueNezávisle na tom, kolik mu je let, rak je v duši navěky malým dítětem. Ukažte mu proto svoji něžnou, ženskou, mateřskou duši. Mluvte s ním o svém životě i o svém dětství a k tomu stejnému pobídněte i jeho. V momentě, kdy se vám otevře a vy ho zahrnete komplimenty, máte vyhráno!

    S rakem se nemusíte bát zavolat první. Milostné hry nejsou zrovna jeho parketa a daleko jistěji a lépe se cítí v oparu bláznivého zamilování, kdy se nemůže odtrhnout od telefonu, nebo chatování s vámi. Především si ale dejte pozor na to, jak mluvíte o jeho matce nebo dětech. Cokoliv negativního na toto téma v něm totiž plamen lásky spolehlivě udupe.

  • Lev 23.7. - 22.8.

    Zamilovat se do lva není nic těžkého, zato získat ho a vydržet s ním, vás bude stát dost úsilí. Lev miluje pozornost a nikdy se jí nepřesytí, rozhodně se v tomto ohledu tedy nemusíte držet zpátky. Obdivujte ho a hýčkejte a bude vrnět jako malé koťátko.1958486:gallery:true:true

    1235011:gallery:true:trueChcete-li ho zaujmout, nasaďte si vysoké podpatky, úsměv hollywoodské hvězdy a vystupte z davu průměrných. Čím více očí na vás bude koukat, tím spíš si vás král zvířat bude chtít ukrást pro sebe. Nikdy ale nesmíte svou září zastínit jeho samotného. Právě najít tu ideální rovnováhu je tím, čím si muže - lva dokážete připoutat na celý život.

    Komplimenty mu skládejte s rozumem a nikdy si nevymýšlejte. Lev nemá rád, když mu někdo lichotí jen proto, aby se mu zalíbil. Pozor si dávejte také na veřejná faux-pas a na popichování. Jestli něco lev opravdu nesnese, tak je to okamžik, kdy se dotýkáte jeho ješitnosti. A především buďte vždy a za každých okolností krásnou ženou. Mastné vlasy nebo oloupaný lak na nehtech učiní muže - lva doslova nešťastným.

  • Panna 23.8. - 22.9.

    Muži ve znamení panny nejsou zrovna alfa samci, které baví dobývat každou sukni, která se kolem nich mihne. Naopak jsou většinou rezervovaní a uzavření. Stále jsou ale především muži a rozhodně se nechtějí cítit jako padavky, které jste musely sbalit vy.1958486:gallery:true:true

    1235013:gallery:true:trueChcete li si ho získat, dejte mu čas, aby si vás všiml a rozhodl se vás okouzlit svojí inteligencí. Pravděpodobně budete ze začátku čelit mnoha zdvořilostním frázím a občas hloupým vtípkům, ale se sebejistotou panen přichází také jejich okouzlující schopnost konverzace. Jakmile překročíte tento bod, nikdy se s nimi nebudete nudit a navíc budete jasně vědět, proč bezmezně obdivujete zrovna tohoto muže.

    Ze začátku nebuďte příliš familiérní a dejte mu prostor, abyste se poznali, později sklidíte plody své trpělivosti i se sladkou odměnou. Pokud nebude sám chtít, nikdy se nesnažte nutit ho k výletům do společnosti a bujarým večírkům. Neláká-li vás klidný život ve dvou (či s dětmi) a toužíte li po vzrušení, poohlédněte se jinde. Stejně jako muži - panny nesnášejí vzrušení a chaos ve své domácnosti, nezvládají ho ani ve svém životě.

  • Váhy 23.9. - 22.10.

    Muž ve znamení vah je přímo stvořen k tomu, aby žil v páru. Když tedy narazíte na toho, který je momentálně svobodný, máte velmi vysoké šance ho ulovit. Partnerství totiž mužům ve znamení vah dává pocit, že jejich život má opravdu smysl.1958486:gallery:true:true

    1235019:gallery:true:trueVáhy nenávidí konflikty a nebudou se s vámi nikdy hádat. Místo toho očekávejte smutný pohled, mlčení a vyklizení pole. Na druhou stranu má tento muž nutkavou potřebu dělat vás šťastnou. Drobné dárky, kytičky nebo milé pozornosti jsou tedy na jeho denním pořádku.

    Chcete-li ho získat, buďte elegantní od hlavy až po konečky prstů. Hodně se usmívejte a sršte pozitivní energií. Štěstí je to, po čem váhy celý život bezmezně prahnou. Nevyvolávejte drama, ani nedělejte velká gesta. Namísto toho se soustřeďte na témata z oblasti umění a věcí, které potěší jeho estetickou duši.

  • Štír 23.10. - 21.11.

    Muži ve znamení štíra mají silně vyvinutou intuici a současně jsou velmi osobití. Milují všechno, co je zvláštní a něčím zajímavé a jejich zvídavost je neustále žene dopředu.1958486:gallery:true:true

    1235018:gallery:true:trueŠtíři působí jako silné osobnosti s obrovským egem, ale ve skrytu duše potřebují, aby je někdo čas od času ujistil v tom, že jsou opravdu výjimeční. Na druhou stranu jsou také velmi vášniví a dominantní. Pokud s nimi chcete mít klidný vztah, rozhodně jim nedávejte ani nejmenší náznak, aby na vás mohli žárlit. Jinak se jeho podezřívavých pohledů už nikdy nezbavíte.

    Pravděpodobně nebudete nikdy s určitostí vědět, co k vám cítí. Štíři jen velmi neradi a neochotně mluví o svých pocitech a zbožňují, když je obklopuje aura tajemnosti. Abyste ho získala, nesmíte se bát. Bude po vás chtít neustále slyšet váš názor a pohled na věc. Harmonický vztah s ním vybudujete, pokud se naučíte najít rovnováhu mezi silnou ženou, která s ním dokáže držet krok a křehkou holčičkou, kterou bude mít neustále potřebu ochraňovat.

  • Střelec 22.11. - 21.12.

    Střelci jsou neustále v pochodu a hledají vzrušení na každém kroku. Na dovolenou vyráží několikrát do roka a nikdy to není týden u moře v Chorvatsku. Pokud ale toužíte poznávat úskalí amazonských pralesů, stačí sbalit batoh, nazout pohorky a zamávat mu pod nosem letenkami a jeho srdce bude celé vaše.1958486:gallery:true:true

    1235017:gallery:true:trueI když se ale zrovna netoužíte proplétat přírodou plnou jedovaté havěti, můžete si střelce omotat kolem prstu, Jen s ním musíte stíhat držet krok. Tento muž vám nebude masírovat nohy při svitu svíček. Místo toho jim dá pořádně zabrat na horolezecké stěně. Málokdy si uvědomuje nebezpečí a jeho život je tak jeden nekonečný proud adrenalinu.

    Aby propadly vašemu kouzlu, musíte ho umět zaujmout a pobavit. Střelci milují osobnosti, které nekývnou na všechno, co oni vymyslí. Ve své partnerce nehledají pouze lásku, ale také nejlepšího kamaráda na celý život. Rozhodně mu nezapomeňte dát volnost a důvěru. Střelec rozhodně nepatří mezi znamení, která by byla ochotna se ve vztahu dusit. a také nikdy nemluvte o tom, že držíte dietu. Málo co totiž střelce rozvášní tak, jako pohled na ženu, která si umí užít svůj půl-kilový steak.

  • Kozoroh 22.12. - 20.1.

    Na jedné straně je kozoroh mužem stojícím pevně na zemi, na té druhé je to ambiciózní snílek, který by pro svůj úspěch dokázal udělat skoro cokoliv. Jeho city jsou upřimné a velmi vroucné, ale pravděpodobně vám je nikdy nedá pořádně najevo. Stejně jako svoji žárlivost.1958486:gallery:true:true

    1235010:gallery:true:trueI když by se vám občas mohlo zdát, že je mu úplně jedno co děláte na s kým se stýkáte, nemohla byste se mýlit víc. Netrapte ho proto zkouškami jeho lásky tím, že mu budete vyprávět o všech těch báječných mužích, co se kolem vás pohybují. Kozoroh má totiž neustálý strach, že ho opustíte.

    Chcete-li ho sbalit, vyhněte se extravaganci. Kozorozi jsou poměrně konzervativní muži a přílišná pozornost je jim nepříjemná. Místo toho se s ním bavte o své i jeho práci a pozorně mu naslouchejte. Nevyzařujte ani přílišnou sexualitu, to je totiž přesně to, co jej spolehlivě odradí. Jakmile ale prolomíte ledy a on se do vás zamiluje, zjistíte, že je ve skutečnosti velmi vášnivý milenec.

  • Vodnář 21.1. - 20.2.

    Zamilovala-li jste se do vodnáře, můžeme vám stejně tak závidět, jako vás politovat. Tito muži jsou velmi kreativní, nápadití, okouzlující a originální. Přesto jsou nejspokojenější, pokud mají čas a prostor sami pro sebe. Vodnáři nenávidí osamělost, ke štěstí jim však stačí vědomí, že vztah mají.1958486:gallery:true:true

    1235020:gallery:true:trueKlidně se pak s vámi nemusí celý týden vidět a dokonce vám ani nemusí zavolat, protože přeci není důvod, když vám všechno tak krásně klape. Pochopit jejich volnou duši je zřejmě tím nejtěžším, co vás ve vztahu s vodnářem čeká. Pokud ho chcete získat, rozhodně netlačte na pilu, nevolejte mu a nedělejte první krok! Vodnář se nenechá do ničeho tlačit a bude-li mít, byť jen na vteřinu, pocit, že to, co se děje, není jeho svobodná vůle, rozběhne se sprintem pryč.

    Naopak ho zaujmete originálními tématy k hovoru, nereálnými plány, které byste chtěla podniknout a bláznivými nápady, které bude moci podnikat s vámi. Dejte mu prostor a možnost nikdy se s vámi nenudit a získáte si i jeho srdce.

  • Ryby 21.2. - 20.3.

    U mužů - ryb se vám často bude zdát, že mají jakýsi šestý smysl. Ryby jsou schopny číst emoce ostatních lidí, jako by to byly otevřené knihy a jejich prozíravý pohled ve vás vždy vzbudí pocit, že je tento muž mnohem starší a inteligentnější, než vy kdy vůbec můžete být.1958486:gallery:true:true

    1235016:gallery:true:truePřesto muž ve znamení ryb potřebuje milovat a být milovaný. Je velký idealista a snílek, který často žije ve své bublině a jen málo komu dovolí do ní opravdu proniknout. Abyste si ho získala, musíte mu dát najevo, že máte zájem. Ryba se pravděpodobně o nic nepokusí sama, pokud si není jistá, že má alespoň malou naději na úspěch. Nebuďte ale příliš provokativní, nevěřil by vám.

    Vyvarujte se cynických vtípků a přátelského popichování. Tento muže je příliš citlivý na to, aby si z toho nevzal něco vážně a uvnitř netrpěl tím, že se mu vysmíváte. A pokud slíbíte, že se mu ozvete, opravdu to udělejte. Rád vás uslyší a bude vědět, že se na vaše slovo může spolehnout.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.