Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

VELKÝ HOROSKOP NA ROK 2013: PRÁCE A PENÍZE

Jak to bude s vašemi financemi a prací v roce 2013?
28. prosince 2012 | 06:00

Přinese vám rok 2013 něco zajímavého v těchto oblastech? Budete mít dostatek prostředků, abyste si mohli pořídit to, po čem toužíte, nebo aby byla dostatečně zabezpečena vaše rodina? Podaří se vám splatit dluhy? Hledáte zaměstnání, ale zatím jste nebyli úspěšní? Kdy se na vás konečně usměje štěstí? Dočkáte se kariérního růstu?

Chcete poradit, jak si zajistit úspěšnou kariéru? Zavolejte kartářce Libuši na tel. číslo 906 703 303!

1235007:gallery:true:true

Beran (21.3. – 20.4.)
Vaše schopnost přijít s novátorskými myšlenkami bude přínos pro profesní růst. Zjistíte, že stoupat k úspěchu se v tomto roce stává mnohem jednodušší. Překvapivě silná energie zvyšuje finance bez ohledu na to, jakou práci děláte. Největší tendence k materiálnímu zlepšení máte v první polovině roku. Nadějný je i listopad. Duben slibuje zdárné ukončování jednání a sílu převést věci ve vlastní prospěch. V srpnu nebo září si udělejte pauzu, najděte volný čas pro četbu dlouho odkládaných románů nebo sledování oblíbených filmů.

1235009:gallery:true:trueBýk (21.4. – 21.5.)
V lednu vykročíte zvolna, svým klidným pracovním tempem a i když se hned nepoženete za výkonnostními rekordy, budete mít přesně rozmyšleno, na co se v tomto roce chcete zaměřit. Peníze jsou pro vás nesmírně důležité, co se týče luxusu, jste skuteční labužníci a je pro vás taky nezbytné cítit materiální uspokojení. Žádné obavy, očekávaný přírůstek financí vás může mile překvapit v květnu. Koncem roku potvrdí Saturnský vliv to, jak si ceníte svobody, ve své profesi ze sebe nenecháte kout jedno z oček řetězu, za který někdo tahá.

1235008:gallery:true:trueBlíženci (22.5. – 21.6.)
Rok začnete s možností významných změn. V oblasti práce se můžete doslova vyřádit, protože budou žádáni a upřednostňováni lidé s kvalitní komunikací a intelektuálními schopnostmi. Pokud přidáte originální tvůrčí potenciál, nemáte dále na co čekat! Jupiter nabádá, abyste se chopili příležitosti vycestovat do zahraničí, v této spojitosti se může objevit silná konkurence od kolegů. Je dobré soustředit se na finance, budou větší výdaje. Že už dlouho přemýšlíte o investici do obchodování? Bingo! Rok 2013 je připraven být vám k dispozici.

1235015:gallery:true:trueRak (22.6. – 22.7.)
Máte velmi dobré příležitosti v expanzi v kariéře, přičemž se výzvy mohou objevit velmi zajímavými způsoby. Mnohé z vás čekají velmi zajímavé momenty! Výhodné pro vás je osvojit si manažerské schopnosti, ale stejně tak si zorganizovat běžné denní záležitosti, abyste se se vším lépe vypořádali. Je nutné najít rovnováhu mezi prací a osobními rodinnými otázkami. Každopádně si naplánujte odpočinkovou dovolenou, pláže, sluníčko a chvíle sladkého nicnedělání, to bude voda na váš mlýn! V létě máte i výborné možnosti k navýšení financí.
 
1235011:gallery:true:trueLev (23.7. – 22.8.)
Na začátku roku počítejte s větším pracovním tlakem, můžete mít pocit, že úkoly, které máte v lednu a únoru naplánované, nelze ve vymezeném limitu dokončit. Pokud ale obětujete více času a úsilí, můžete v březnu sklízet plody spokojenosti. V tomto roce máte mimořádnou intuici, kde přijít k penězům. Září se ukáže jako pracovně velmi příznivé, očekávejte lákavé příležitosti, budete rozhodovat a v žádném případě se nenecháte dostat do podřadné pozice. Vy, kteří jste nezaměstnaní, aktualizujte svůj životopis.
 
1235013:gallery:true:truePanna (23.8. – 22.9.)
V prvních měsících roku, budete muset pravděpodobně odložit nějaké rozhodnutí týkající se vaší profese. Pokud plánujete změny v podnikání nebo je ve hře prodloužení smlouvy, nabízí se vám jako nejpříznivější měsíc květen. Saturn vám v tomto roce zajišťuje, že vaše tvrdá a vytrvalá práce není marná, připočítá-li se k tomu váš perfekcionismus, můžete se v polovině roku těšit na povýšení nebo zvýšení platu! V oblasti financí vám hvězdy přichystaly zajímavý bonus – máte vysokou pravděpodobnost a šanci vyhrát v některém druhu loterie!

1235019:gallery:true:trueVáhy (23.9. – 23.10.)
V tomto roce budete sklízet plody tvrdé práce, kterou jste vynaložili v posledních dvou letech. Čekají vás zdárná jednání, schopnost konkrétních rozhodnutí a velmi zajímavé nápady. Jestliže se těšíte na úspěšné transakce, příliv kreativity a výhodných společenských kontaktů, plodné výsledky má přichystány měsíc květen. V první polovině roku můžete očekávat i finanční zlepšení, prodejní provize mají zelenou, udělejte si větší rezervy, protože konec roku nemusí být tak uspokojivý.

1235018:gallery:true:trueŠtír (24.10. – 22.11.)
Těšte se na plodný čas, v němž jsou viditelné změny v kariéře a možnost vedoucích pozic. Hodně to závisí na rozvíjení vašich schopností a ochoty spolupracovat. V tomto roce vás čeká také dilema, jestli zvolit pozici, která odpovídá vaší osobnosti a touhám nebo místo, které není sice vaší první volbou, ale skrývá se za ním stabilita pro budoucnost. Ať se rozhodnete jakkoliv, příslib úspěchu máte na obou frontách! V červenci očekávejte zlepšení finanční situace, ale přesto nepřehánějte se zbytečnými výdaji.
 
1235017:gallery:true:trueStřelec (23.11. – 21.12.)
Rok 2013je pro vás obdobím, ve kterém můžete prosadit svou vrozenou iniciativu a promítnout nabyté vědomosti do své profese. Obchod a podnikání jsou pro vás nyní ta pravá esa. Dobré pracovní období očekávejte v září. Přemýšleli jste už o práci v jiném prostředí nebo dokonce v zahraničí? Rozhodně sáhněte po velkých městech, kde je více pohybu, neprohloupíte! Vaše finance mohou být uspokojivější než dříve, i když v první polovině roku bude zapotřebí i hodně investicí. V prosinci budete přejemně rekapitulovat!

1235010:gallery:true:trueKozoroh (22.12. – 20.1)
Díky planetě Mars získáte už v únoru velkou energii a objevíte první impuls toho, co opravdu chcete. Ti, kteří jste zaměstnáni v menších podnicích, učiňte nyní krok vpřed a vyzkoušejte si nové způsoby práce. Ve finanční oblasti u vás nedochází k žádným závažným extrémům, ze kterých byste měli mít důvod k nervozitě. Máte tendenci se zabývat investicemi do nemovitostí, což přispěje k vaší finanční zabezpečenosti. Spoléhejte na svůj rozum a praktičnost a pamatujte na radu, že kdo se neodváží, nemůže vyhrát!

1235020:gallery:true:trueVodnář (21.1. – 20.2.)
Jupiter s Uranem zakládají na nové směry v kariéře, jarní sezóna vás nabíjí pozitivní energií a schyluje se k explozi v týmové práci, počítačové technice, ekologii, biologii, ale také politice a věcech sociálních. Pokud vás čekají důležité pohovory a dojde ke zpoždění, nenechte se odradit, vytrvalost přinese úspěch. Jste neobyčejně tvořiví a hýříte neustále novými nápady, budete žádaní! Hvězdy mají radu pro ty, kteří se poslední dobou nacházejí v těžké ekonomické situaci – vaše finance budou pozvednuty díky dovednostem!

1235016:gallery:true:trueRyby (21.2. – 20.3.)
Planetární vlivy v roce 2013 u vás nevykazují žádné nutné nebo dramatické změny v kariéře. Srovnáváte se s kolegy a připadá vám, že vaše práce není oproti jejich tolik úspěšná. Okolí to ale vůbec tak nevnímá, jde jen o váš vlastní vnitřní pocit viny. Esem v rukávu může pro vás být skutečnost, že prosadíte na veřejnosti otevřeněji své schopnosti a zbavíte se své nadměrné vrozené podřízenosti. Pro starší je dobrý čas odcházet do důchodu, protože hvězdy ukazují na vysokou pravděpodobnost navázání se na kreativní podnikání.


Kartářka Libuše
Autor: ema
Článek připravila kartářka Libuše

Povedu vaše kroky k prosperitě a pomocí svých karet Vám odpovím na všechny Vaše otázky! Zavolejte mi na tel. 906 703 303. Vaše kartářka Libuše

Autor: ema