Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VELKÝ HOROSKOP LÁSKY A SEXU NA ROK 2013!

Zamilujete se? A jaký budete mít v roce 2013 milostný život?
26. prosince 2012 | 05:00

Co vám přinese nadcházející rok v oblasti lásky a vztahů? Potkáte konečně ten pravý protějšek, nebo posunete váš stávající vztah o něco dále? Užijete si milostné vzrušení, nebo se budete v klidu věnovat své rodině? Budete muset čelit nepříjemnostem, nebo vše poklape tak, jak má?Jak budete prožívat lásku a vztahy v roce 2013 a ještě mnohem více se dozvíte v našem horoskopu!

Je Vaše láska na bodu mrazu? Prožívá Váš vztah těžké období? Kartářka Ludmila Vám poradí! Zavolejte jí
na tel. 906 707 080 a zjistěte, co je pro Vaše srdce nejlepší!

1235007:gallery:true:trueBeran (21.3. – 20.4.)
Rok 2013 je pro vás po stránce lásky a erotických záležitostí velmi dynamický. S příchodem jara se ve vás probudí spontánní vášeň, budete disponovat obrovskou lehkostí v komunikaci s druhým pohlavím, jak mluveným slovem tak i vizuálně. Květen pro nezadané signalizuje sblížení s osobou v okruhu pracovního prostředí, může se jednat i o věkový rozdíl. Máte možnost začít si s někým hezky zvláštním, což pro vás znamená velkou výzvu. Obměňujte způsob důvěrností a sexu, žádný stereotyp. Vaše milostná originalita bude působit jako afrodiziakum.

1235009:gallery:true:trueBýk (21.4. – 21.5.)
Ani tento rok si rozhodně nehodláte odepřít sladkosti lásky. Březen je dobrým startem pro otevření vašeho srdce a pro to, abyste svému partnerovi říkali, co si myslíte. I další měsíce k vám budou vstřícné, pokud nejste zadaní, pokusíte se přilákat pozornost osoby, kterou tajně milujete. Od září mohou planety přinést do vašeho nazírání na lásku jistou dávku pesimismu. Tento rok vám může jít ve vztahu o všechno a věřte, že hvězdy s vámi mají jiné plány než úskoky a nevěru, hlavním mottem bude tentokrát hloubka lásky, vášeň a osudovost.

1235008:gallery:true:trueBlíženci (22.5. – 21.6.)
Vaše sexuální přitažlivost bude velmi silná, totéž platí o spontánnosti ve vyjadřování emocí, tudíž se nedivte, že o románky nebude nouze. Pluto pro tento rok prozrazuje intenzivní sexuální život a důležitým tématem vztahu mohou být v tomto období i společné finance. Pro nezadané je nejkrásnějším darem hluboká schopnost cítit, s kým spojit své srdce a věřte, takového člověka budete silně potřebovat. Jestliže někteří pokukujete po svatebních prstýncích, letní měsíce jsou tím nejlepším časem.

1235015:gallery:true:trueRak (22.6. – 22.7.)
Co se citů a prožívání lásky týče, je pro vás rok 2013 hodně smíšený, vám se však tato emocionální jízda líbí. Zadaným se bude skvěle dařit v komunikaci se svým protějškem, dokážete sladit své touhy a dodat i hezké romantické zážitky. Poněkud kritičtější může být listopad a prosinec, kdy vám Venuše, planeta lásky, přichystá zkoušku milostného soužití. Pro nezadané se chystá největší romantika na jaře, jedná se o hledání citové jistoty a každopádně potkáte lásku na úctyhodnějších místech než v nočních klubech nebo barech.

1235011:gallery:true:trueLev (23.7. – 22.8.)
Často potřebujete slyšet, jak moc jste milováni a konstelace roku 2013 potvrzují, že skutečně milováni budete. Přesto však může být v této době váš emocionální život podobný horské dráze a to pokud se pustíte do paralelních vztahů. Vy, kteří jste nezadaní, máte od Urana šanci potkat super inteligentní protějšek, který má oslnivou komunikaci a především se liší od davu. Vyhýbejte se královským nárokům, budete pravděpodobně chtít, aby se váš miláček podřídil vašim rozmarům, ale současně byl i sebejistý, že se vám vždy vyrovná.

1235013:gallery:true:truePanna (23.8. – 22.9.)
Tento rok vám přináší možnost milostných překvapení a vliv Pluta prozrazuje zaměření na vášnivé vztahy. Zaznamenáte, že se vaše intimní potřeby mění, což s sebou přinese i určitou dávku chaosu. Vy, jež žijete již delší dobu v partnerském vztahu nebo manželství, máte v tomto roce vlivem Neptuna tendence vracet se k problémům z minulého roku. Překonáváte žárlivost a podezírání, toužíte vztah vyčistit od všeho, co nesouvisí s láskou. Říká se, že láska hory přenáší, nezoufejte a věřte, že i vás nakonec čekají kouzelné chvilky!

1235019:gallery:true:trueVáhy (23.9. – 23.10.)
V tomto roce určitě nebudete strádat milostnými impulzy. V květnu se vám Venuše chystá nadělit bohatě ze své náruče, budete teď nesmírně přitažliví a díky tomuto magnetismu vzbudíte velký zájem. Rada pro vás, kteří jste nezadaní: nasaďte svůj hvězdný úsměv, jeho moc je nyní mimořádná, můžete navázat velmi hezký vztah! Vy, kteří již partnera máte, zatoužíte především v červnu vnést do lásky více zábavy. Uran vás nutí změnit situaci a toužíte zažehnout větší plameny, zamyslete se ale, jestli není chyba i na vaší straně.

1235018:gallery:true:trueŠtír (24.10. – 22.11.)
Rok 2013 vám dává mnoho krásných momentů, kdy zapůsobí vaše mysteriózní, magnetická přitažlivost. Sex pro vás ani v tomto roce neznamená nic laciného, pokud jste se svým protějškem spokojeni, zůstanete mu věrní. Pravděpodobně bude nutné, abyste dle pokynů Pluta přehodnotili se svým partnerem dosavadní způsob života. Vztah se tím posílí a získá novou dimenzi, to za to přece stojí! Ti, kteří jste nezadaní, máte v tomto roce zájem o navázání vztahu, který má pro vás budoucnost.
 
1235017:gallery:true:trueStřelec (23.11. – 21.12.)
Připravte se na rušný rok plný milostných dobrodružství! Přelom března a dubna se stává doslova magnetem na lásku, nedivte se, když potkáte někoho tak okouzlujícího a zvláštního, že to ve vašem srdíčku způsobí velký zamilovaný třesk. Venuše se nyní na vás usmívá a chystá nové, neobvyklé zážitky v sexu. Rozhodně budou mít daleko od zaběhlého stereotypu, budou vás lákat netradiční místa k milování a prožijete opravdovou extázi. Máte obrovskou šanci proměnit svůj vztah tak, že bude rázem jako úplně nový!

1235010:gallery:true:trueKozoroh (22.12. – 20.1)
Rozhodujícím časem pro lásku se stává již začátek roku, v této době byste měli dát najevo, co v životě chcete. Váš protějšek bude inklinovat k mnohým argumentům a bude se snažit prosazovat spíše své vlastní názory, důležité je, abyste se naučili ovládat svou špatnou náladu a máte vyhráno! Váš partnerský vztah nebo manželství získá nakonec mnohem významnější a intenzivnější podtext. Pokud žijete nesezdaní, budete přemýšlet o legalizaci svazku. Vy, kteří jste nezadaní, se můžete rovněž dopracovat k významnému navázání vztahu.

1235020:gallery:true:trueVodnář (21.1. – 20.2.)
Tento rok budete vnímat pocit spokojenosti, štěstí v lásce a všech atributech, které s ní souvisí. V lednu vás do nového roku vítá temperamentní Mars, jehož energie vysílá do vašeho srdíčka elán a touhu po lásce. V komunikaci se nyní snažte dbát na detaily, z nichž může mít váš protějšek krásný pocit. Také máte ale tento rok tendenci vzbudit v partnerovi neopodstatněnou žárlivost. Ti, kteří jste nezadaní, můžete prožívat tak trochu obavu z vážného vztahu, a i když je možností víc než dost, máte sklon spíše k fantazírování.
 
1235016:gallery:true:trueRyby (21.2. – 20.3.)
Romantika je nedílnou součástí vašeho života a v tomto roce se u vás touha po všem krásném vystupňuje na maximum. Pokud jste nezadaní, můžete se těšit, protože začnete velmi brzy psát svůj milostný příběh.Vám, kteří již vztah máte, přináší tento rok ztracenou intimitu a oživené sexuální vášně. Připravte se ale i na to, že vám vznikne mnoho příležitostí k mimomanželským aférám, pokud má však váš vztah solidní základy, odoláte pokušení a uvědomíte si, co pro vás vlastně váš vztah skutečně znamená.

Kartářka Ludmila
Autor: ema

Článek připravila kartářka Ludmila

Máte strach, že je Vám nevěrný nebo si již nejste jistá, zda Vás stále miluje? Na tyto a veškeré další otázky ohledně lásky a vztahů Vám za pomoci svých karet poradí kartářka Ludmila na tel. čísle 906 707 080

Co vás čeká příští rok, Budete zdraví, zlepší se váš zdravotní stav, nebo naopak? Čtěte už zítra ve velkém horoskopu zdraví na rok 2013!

Jak to bude s vaším zdravím v roce 2013?

Autor: Profimedia.cz

Autor: ema