Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

ČTETE VELKÝ HOROSKOP NA ROK 2013!

25. prosince 2012 | 06:34

Přichází rok s magickou třináctkou na konci! Bude kvůli této číslovce plný nešťastných příhod nebo bude pověra překonána a vy si užijete rok plný příjemných překvapení? Podaří se vám překonávat případné překážky? Budete spokojení? Přečtěte si, co si pro vás připravily hvězdy a jaký osud vás čeká v dalším roce.

Čekáte, co Vám nový rok 2013 přinese? Na Vaše dotazy ráda odpoví kartářka a astroložka Karmen na tel. čísle 906 707 080

 

1235007:gallery:true:trueBeran (21.3. – 20.4.)
Na začátku roku pro vás Merkur a plánuje kratší cesty. Tento moudrý posel s sebou nese odhodlání a schopnost hodit pochybnosti za hlavu. Uvědomíte si, že není dobré přicházet o příležitosti, které vám vznikají. Jste nesmírně společenští a máte svou jiskru. Nejuvolněnější náladu zaznamenáte v dubnu. Vypěstujte si schopnost ovládat své emoce. Také si přiznejte, že je pro vás jednodušší být raději bouřkovým mrakem než být smutní či zmatení. Skrývání emocí pod hněv vám však v tomto roce může přinést nabourání mnohých vztahů. Klíčem je rovnováha!

1235009:gallery:true:trueBýk (21.4. – 21.5.)
V tomto roce jste schopni dosáhnout i nemožného a díky své vůli dovést věci do cíle budete právem odměněni. Budete pevní jako egyptská Sfinga, nic nenaruší vaše rozhodnutí. Pokud je na obzoru cíl, nepolevujte, hvězdy stojí při vás! Jupiter vás nasměruje k správnému vyjádření vašich názorů, větší expanzi v mezilidské komunikaci. Počítače, telefony, emaily, ale také domov a kontakt se svými blízkými jsou oblasti, ve kterých máte zelenou. Příjemným aspektem roku je sextil Neptuna a jeho schopnost povznést vás za hranice všedního života.

1235008:gallery:true:trueBlíženci (22.5. – 21.6.)
Rok 2013 je typický pro vaše zdokonalování, nastává vám skvělé období, váš základní charakter je kompatibilní s energií roku a máte vynikající schopnost cítit, co je potřeba udělat ve svých činnostech lépe. Pokud je potřebné zabývat se právními otázkami, důležitým prodejem a úředními podpisy, směrujte tyto záležitosti na červen. Události tohoto roku budou pro vás vzrušující, což vaše nepokojná povaha zcela určitě uvítá. Uran svým vlivem zvýší touhu po změnách a volnosti, ale může způsobit, že i něco přeceníte.

1235015:gallery:true:trueRak (22.6. – 22.7.)
Rok 2013 vám nabízí velkou expanzi. Hned lednem spouštíte myriádu svých nálad, alchymista Uran je míchá tak, že máte v tomto roce nejvíce protichůdných emocí ze všech znamení a někdy se vám těžko rozeznává, jestli jste opravdu šťastní a cítíte se v pohodlí, nebo jste přetížení. Uran způsobuje velkou potřebu změny, vyhněte se ukvapeným rozhodnutím, které se týkají například změny vašeho zaměstnání. Snažte se ve chvílích pozastavení a snění najít plus, můžete být překvapeni, jak užitečné nápady v těchto momentech přicházejí.


1235011:gallery:true:trueLev (23.7. – 22.8.)
Rok 2013 je k vám štědrý v situacích, které jsou ovlivňovány mnoha šťastnými náhodami. Přelom března a dubna je skvělý pro činnost v týmu, sociálních sítích a také pro návrat do školy. Vhodné je kombinovat vzdělání s internetem, porozhlédněte se po on-line kurzech.  Jste charismatičtí a brilantní, máte schopnost ovlivňovat ostatní, počítejte s tím, že se můžete setkat se zvláštními a extra zajímavými lidmi. Mystika a metafyzika mohou být pro vás obrovským přínosem, což budete sami velmi intuitivně vnímat.

1235013:gallery:true:truePanna (23.8. – 22.9.)
V první polovině roku se vás Jupiter snaží držet trochu zpátky, nabádá, abyste zhodnotili své dosavadní výsledky. Nedoporučuje vám bezhlavě expandovat, větší rozhled pro vás chystá až od července, těšte se na spoustu kontaktů a váš velký růst prostřednictvím kolektivu! Pro své vlastnosti se stanete populárnější než obvykle. Drobné problémy vám může v tomto roce naservírovat Neptun, který způsobuje, že se vám názory některých lidí nelíbí, protože jsou nereálné. Přestože jste zdvořilí a laskaví, máte pro tento případ perfektní zásobu trnů ostré kritiky.

1235019:gallery:true:trueVáhy (23.9. – 23.10.)
Rok 2013 je pro vás velmi významný. Naučíte se vnímat vlastní jedinečnost a postavit se na vlastní nohy. Do června setrvává Jupiter ve velmi hezkém aspektu s vaším znamením, což vám umožní dosahovat výborných výsledků ať při studiu, odborných cílech či profesním životě. Vystupuje vaše kultivovanost a delikátnost, zjistíte, jak je pro vás nyní snadné získat uznání. V tomto roce projdete i nějakou změnou nebo pocítíte nutnost provést restart života. Každopádně můžete začít úplně novou éru svého života, která vám donedávna připadala neuskutečnitelná.


1235018:gallery:true:trueŠtír (24.10. – 22.11.)
V tomto roce máte tendenci vytvořit něco mimořádného a zásadního. V období, do kterého vstupujete, jste pro své okolí zajímaví, máte nevtíravé chování a vaše mysl je bystrá. Myšlenka na zajištění budoucnosti vás přitahuje stejně jako magnet. První měsíce roku můžete mít sklon vyhýbat se společenskému životu skrze vaši náladovost. Snažte se rozšiřovat obzory pomocí všech druhů informací. Ať je to ale umění či jiná sféra, buďte si jisti, že pro dosažení svých cílů a úspěchu jste v tomto roce nejsilnějšími kandidáty zvěrokruhu.


1235017:gallery:true:trueStřelec (23.11. – 21.12.)
Hned lednem vykročíte s velkými plány, v tomto období se s ohnivým zápalem pouštíte do cestování a aktivit mimo domov, chcete být neustále obklopeni lidmi, což se vám také opravdu daří. Jste upřímní, hřejiví a nezkazíte žádnou legraci. V květenu a červnu se podívejte pravdě do očí a přesvědčte se, že skutečně víte, co chcete. Jste rození hledači moudrosti a vaše osobnost má v tomto roce tendenci rozkvést do úžasného duchovního charismatu. V roce 2013 jste schopni vidět záblesky světla i v těch nejproblémovějších obdobích!

1235010:gallery:true:trueKozoroh (22.12. – 20.1)
Tento rok je pro vás nesmírně produktivní a můžete v něm dosáhnout víc než si myslíte. Pluto volá, abyste se stali vším, čím chcete být! Máte možnost provádět neuvěřitelné změny ve svém životě i v životech těch, na kterých vám záleží. Od ledna disponujete trpělivostí a intuitivní moudrostí, což je úžasná kombinace, navíc se dokážete i v krizových situacích chovat vynikajícím způsobem. To vše vám otevírá cestu k získání moci a zlepšení vaší ekonomické situace a vy přece chcete dosáhnout výraznějšího úspěchu – na vrcholku hory se cítíte nejlépe!

1235020:gallery:true:trueVodnář (21.1. – 20.2.)
Rok 2013 vám připravuje mnoho zásadních změn. Vaše identita vstupuje do něčeho nového, Jupiter zvyšuje vaši oblíbenost na maximum, takže jste neustále obklopeni přáteli. Jste originální a nekonvenční, vždy připraveni ke změně, což ostatní velmi přitahuje. Není tedy divu, že máte hned první tři měsíce roku smršť nabídek k společným akcím. Saturn požaduje, abyste tento rok zdolali vaši největší překážku, čímž je zůstat věrní sami sobě. Všichni vás najednou potřebují a žádají o pomoc, vy samozřejmě vycházíte vstříc. Naučte se ale říkat NE a nenechte se zahltit požadavky.

1235016:gallery:true:trueRyby (21.2. – 20.3.)
Pochopte svůj vlastní smysl a můžete v roce 2013 očekávat neočekávané! Jupiter vám nabízí pomocnou ruku a především v jeho druhé polovině vám dává podporu vlivných lidí. Pluto se zapojuje svým darem magnetismu, kterým přitáhnete do svého života i nové přátele, přičemž budete vědět, komu věřit a komu ne. Pociťujete větší odpovědnost a chcete dotahovat věci do konce, jste schopni hlouběji vnímat krásu, umění, hudbu i své skutečné touhy. Je důležité, abyste si více věřili, ulehčí vám to cestu k poznání, kam patříte.

 

Astroložka Karmen
Autor: ema

 


 

Článek připravila Astroložka Karmen

 

Máte obavy z nadcházejícího roku nebo Vás čekají významné životní změny? Pomohu Vám připravit se na novou etapu Vašeho života! Na veškeré Vaše dotazy ráda odpovím na tel. čísle 906 707 080

 

Co vás čeká příští rok v partnerství? Zamilujete se, opustíte partnera a budete v manželství šťastná? To se dozvíte už zítra v horokopu lásky a sexu na rok 2013!

Zamilujete se? A jaký budete mít v roce 2013 milostný život?

Autor: Profimedia.cz

 

Autor: ema