Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sex podle celebrit: Zvrhlosti a promiskuita!

27. prosince 2012 | 09:45

Abychom je nepřehlédly a ony se neztratily v hlubinách mediálního zapomnění, jsou některé celebrity ochotné udělat cokoli. Třeba i prozradit podrobnosti ze svého sexuálního života.

Podle sexuologů čím dál víc roste spotřeba Viagry a prý za to může Hollywood. Nebo spíš erotické výkony herců před kamerou. Jen v Británii teď každou noc spolykají pánové třicet tisíc modrých pilulek na podporu erekce. Chtějí být silní, statní a dokonalí. Jako jejich filmoví hrdinové. Ale jak to mají hvězdy šoubyznysu mimo filmovou kameru?

Eva Mendes (38): Promilovala celou Ameriku

Kubánská herečka před kamerou sex předvádí nerada, přesto ho považuje za nejdůležitější část svého života. Dokonce se ani nestyděla přiznat, že ochutnala muže z padesáti států USA.

Eva Mendes
Autor: Profimedia.cz
„Měla jsem sex ve všech padesáti státech. Hodně z nich jsem měla během poznávací cesty, kterou jsem podnikla ještě jako mladší,“ tvrdí kráska. A nejlepší zážitek? Podle Evy Mendes se milují nejlépe muži v Arizoně a Coloradu.

Lady GaGa (26): Na kluky i na holky

Její písničky i klipy jsou sexem přímo nabité, ale ani v soukromí není americká zpěvačka žádná světice. Nesnáší příliš mužné typy chlapů a stejně ráda si užívá s ženami jako s pány. Ale to málokterý muž dokáže vydýchat. „Skutečnost, že jsem taky na holky, všechny zastrašuje… Říkají mi: ´Nemusím mít trojku. Bohatě mi stačíš jen ty,“ popisuje své zkušenosti se sexem ve třech. Jenže s ženou by nikdy nežila ve vztahu. Přitahují ji prý jen čistě sexuálně.

David Duchovny se chová jako nadsamec toužící po sexu kdykoli a kdekoli. Dokonce se kvůli závislosti na něm musel léčit.
Autor: profimedia.cz
David Duchovny (52): Závislý na sexu

Hvězda seriálu Akta X je pro spoustu žen sexuálním symbolem, z něhož se nám podlamují kolena. I v osobním životě se chová jako nadsamec toužící po sexu kdykoli a kdekoli. Dokonce se kvůli závislosti na něm musel léčit. „Sex je pro mne něco, při čem na sebe mohu zapomenout. Jde o tu chvilku. Slyšel jsem, že prý lyžování může být ještě lepší než sex, a to je asi možné, ale já lyžovat neumím," dodal Duchovny. Až čas ukáže, jestli svou touhu po sexu, která se mu vymkla z rukou, zkrotil, nebo je na něm dál závislý.

Jack Nicholson (75): Konec velkého svůdníka

Protože u něj bez výjimky platí heslo: Co na srdci, to na jazyku, ví veřejnost o jeho sexuálních choutkách kde co. Přiznal, že miluje sex ve třech, že mu chybí více erotických scén lidí středního nebo pokročilého věku nebo že užívá Viagru. Ale teď se rozhodl se svým řáděním skoncovat. Došlo mu totiž, že v jeho věku už nevypadá moc dobře, když se pokouší lákat mladé ženy „Není to moc hezké, když je vám tolik let a ohlížíte se po nějaké akci. Už se necítím příjemně, abych to dělal na veřejnosti, takže teď už to budu dělat jen ve správný okamžik,“ svěřil Jack britskému listu The Sun. Ale rozhodně to neznamená, že by po něm nešílely ženy nejrůznějších věkových kategorií.

Letní typ: Kim Catrall
Autor: profimedia.cz
Kim Cattrall (56): Dračice s puritánskou výchovou

Sexuální ikona tvrdí, že nejskvělejší orgasmus a zážitky z milování na ní čekaly po padesátce. Spoustu peněz si vydělala jako hvězda seriálu Sex ve městě, kde hraje nenapravitelnou samici, ale i psaním knižních rádců do postele. Propaguje autoerotiku a tvrdí, že čím dříve se naučíte masturbovat, tím lepší váš sexuální život bude. „Zabralo mi to celé roky, než jsem to sama objevila. Četla knížky od sexuálních terapeutů, stála nahá před zrcadlem a pokoušela se naučit, jak se správně dotýkat svého těla,“ přiznává sexuální odbornice, která je prý vychovávaná velmi prudérně. A její další tajemství sexuálního uspokojení? „Jedním z největších omezení v sexu je to, že většina mužů neví, jak by mohla ženě zajistit dosažení orgasmu, a většina žen není dostatečně sebevědomá na to, aby mužům řekla, co potřebuje. To je důvod, proč je mluvení tak důležité. Každý jsme jiný a máme odlišné touhy a chutě,“ povzbuzuje všechny k sexuální otevřenosti Kim Cattrall.

Adam Sandler (46): Zruinovaný sexuální život

Filmový milovník a romantický buldozer dívčích srdcí herec Adam Sandler je na plátně sice sexy a k sežrání, ale realita za snem pokulhává. Nedávno dokonce přiznal, že péče o děti a přebalování mu zruinovaly sexuální apetit. „Nevidím ženy už vůbec jako sexuální bytosti. Když vidím vagínu, velmi vážně, jediné co chci, je zasypat ji pudrem. Nechci, aby byla opruzená. Není na tom vůbec nic vzrušujícího. Když se přede mnou moje manželka vysvleče, pomyslím si, měl bych si vzít plínku?“ přiznal prý v talk show Conana O´Briena. Jako otec dvou dcer je prý naprosto výjimečný, ale jak to vypadá, v posteli trochu selhává.

Mariah Carey
Autor: Profimedia.cz
Mariah Carey (43): Počestná diva

Že jsou všechny celebrity zvrhlé, promiskuitní a nemorální? Některé možná ano, ale popová zpěvačka Mariah Carey může být naopak vzorem ctnosti. Dodržuje dokonce zásady katolické morálky na na první sex s manželem Nickem Cannonem si počkala až po svatbě. „Oba dva sdílíme podobnou víru a prostě jsme si mysleli, že by to bylo ještě výjimečnější, pokud bychom čekali až do svatby. Neznamená to, že jsme neměli žádné intimní soužití, prostě jsme jen nedělali všechno,“ vysvětluje hvězda.

Autor: připravila: Majka Dvořáková