Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak si přičarovat lásku? Zkuste staletími ověřená kouzla a rituály!

Lásku si přičarujte!
26. dubna 2023 | 11:00

Svůdně se oblékáte, trápíte se v posilovně, chodíte do společnosti, ale láska stále nepřichází? Nezoufejte! Přičarujte si ji s pomocí jednoduchých kouzel a magických rituálů.

Už za chvíli je tu 1. máj, jenže vy máte na vztahy zkrátka smůlu, stále jen hledáte toho pravého. Nebo jste si ho už dokonce vyhlédla, ale on se na vás ani nepodívá. Popřípadě ho sice máte doma, ale láska už nějak vyprchala...

Je nejvyšší čas to změnit. Začněte jednat! I když možná na kouzla nevěříte, řekněte si, že za tu zkoušku to stojí! Zkuste alespoň na chvíli uvěřit v tajemnou moc magie. Tady jsou 3 rituály pro vás.

Lásku si přičarujte, ale pozor na zákony magie

Po lásce lidé toužili odnepaměti. Nejrůznější nápoje a lektvary lásky používali už staří Řekové i Římané. A ani v průběhu staletí nevymizely, jen se o nich většinou veřejně nemluvilo. Používaly je i naše prababičky. A existují dodnes.

Tak proč to nezkusit. Dobře ale zvažte, zda nechcete zasáhnout do milujícího srdce! Pokud totiž váš vyvolený miluje někoho jiného a vy ho za pomoci kouzel a magie k sobě přilákáte, nepřinese vám tenhle vztah pravou lásku a štěstí. Dočkáte se sice krátkodobého úspěchu, ale všechno zlé, co způsobíte jiným, se vám v budoucnu trojnásobně vrátí zpět. Takový je totiž zákon fungování magie!

Zvolte si vhodný čas a pusťte se do čarování

Nejlepší na dobou na jakékoliv milostné rituály, čáry a kouzla je pátek. Ten je totiž již odedávna přisuzován Venuši, ochranitelce vztahů přátelských i mileneckých.

Pro intenzivnější účinek se ještě můžete řídit fázemi měsíce, který má na lidskou psychiku velký vliv. Ideální je páteční úplněk, nebo doba, kdy je měsíc ve fázi dorůstání. Rituály vždy provádějte až po západu slunce.

První rituál: Past na milence

Vyzkoušejte toto staré anglické kouzlo pro získání vyhlédnutého muže.

Budete potřebovat:
růžovou svíčku, špendlík, proužek papíru, červenou, zelenou a bílou stuhu, kousek brslenového nebo vrbového dřeva

Postup:
1. Vybavte si podobu vyhlédnutého muže a dejte mu magické jméno. To pak vyryjte špendlíkem do svíčky.
2. Své jméno napište na proužek papíru, ten omotejte stuhami a myslete přitom na svou lásku.
3. Vystavte svíčku, dřevo i papír zabalený ve stuhách měsíčnímu světlu a požádejte Venuši, aby jim požehnala. Svíčku postavte a zapalte ji. Soustřeďte se na její plamen a představujte si sebe a svou lásku, jak se držíte za ruce.
4. Omotejte stuhy s papírem okolo dřeva, zatímco hořící svíčka stravuje vryté magické jméno vaší lásky. Kapajícím voskem pak zapečeťte a uchyťte oba konce stuhy k dřevu. To mějte při sobě celou noc.
5. Na druhý den stuhy rozpleťte, tak osvobodíte kouzlo a přivoláte lásku.

Druhý rituál: Vyrobte si talisman

Budete potřebovat:
1 velký citron nebo pomeranč, 2 lžíce mleté skořice, 2 lžíce koriandru 2 lžíce zázvoru, 1 lžíce mletého fialkového kořene, celý hřebíček, 6 růžových svíček, olej lásky, růžový provázek

Postup:
1. Pokud toužíte upoutat muže, použijte pomeranč. Pokud ženu citron. Vyberte ovoce co není nijak poškozené.
2. Bylinky rozmělněte. Vložte je do malé mističky, smíchejte a posilte svou potřebu lásky.
3. Držte pomeranč a představujte si sebe samu v milostném vztahu. Pod pomeranč dejte misku, abyste zachytili odkapávající šťávu. Hřebíčky zapíchávejte do ovoce, jeden vedle druhého, pokračujte, dokud na povrchu pomeranče nevytvarujete přibližný tvar srdce.
4. Za stálé vizualizace přidávejte hřebíček, dokud jím pomeranč nebude pokrytý celý. Pak ho vyválejte v bylinkách. Nechte ovoce v míse 1 až 2 týdny, každý den s ovocem poválejte.
5. Po několika týdnech ovoce vyjměte, posilte svou magickou představu a umístěte jej na oltář. 6 růžových svíček pomažte olejem lásky. Svíčky dejte do kruhu kolem ovoce. Zapalte a nechte 9 minut hořet, zatímco si sama sebe představujete v milostném vztahu.
6.Pak ovoce ovažte růžovou nití, provázkem nebo přízí, zavěste na viditelné místo a párkrát za den k němu přičichněte. Svíčky musí dohořet, ovoce pak vykoná svou práci.

Třetí rituál: Uvařte mu lektvar

Toto kouzlo provádějte za úplňku.

Budete potřebovat:
250 ml francouzské červené víno (ze země lásky), semínka celeru, kousek čerstvého zázvoru, špetka mleté skořice, okvětní lístek červené růže, sušenou nať kotvičníku, 2 lžíce medu, kámen růženín, 4 růžové svíčky

Postup:
1. Do vína dejte vařit na plátky nakrájený zázvor (asi 4 tenké plátky), lístek růže, lžíci kotvičníku, růženín, který jste před tím umyly pod proudící vodou a 10 minut měli vložený na srdci a nakonec špetku skořice. Celerové semeno přidejte, až když se víno vaří.
2. Vše vařte 2 minuty, přitom je důležité být nerušený a myslet na svého milého. Vaří se za úplňku přesně o půlnoci. Jako správná čarodějka dodržujte zásady. Nesmíte ochutnat, první ochutnává partner.
3. Do odstaveného lektvaru přidejte med. Promíchejte a dejte vychladnout na okno nebo parapet, kde jde úplňkové světlo. Ponechejte do rána, poté dejte do lahvičky a dobře zazátkujte. Vyndejte kámen a noste ho na krku či při sobě.
4. V den použití lektvaru se s ním milujte. Ještě jednou: Dodržujte zásadu, že lektvar nesmíte ochutnat první! Až budete dávat partnerovi pít, pijte zároveň s ním, něco určitě vymyslíte, třeba, že je to víno pro zdraví. Je důležité pít večer, kdy není denní světlo, při zapálených růžových svících, které musí být rozmístěni na 4 světové strany. Poté se milujte, neboť vaše láska bude zpečetěna. Kdykoliv pohladíte růžový kámen, váš milý na vás bude myslet.

NÁŠ TIP: Jaké dny a měsíce jsou ještě vhodné pro čarování? Zjistíte to z této infografiky:

Autor: lena, inf