Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To musíte vidět! Nejkrásnější hotelové bazény světa vás ohromí

  • 4. srpna 2013 | 06:00

    Horké letní dny si nejvíce zpříjemníte u vody. V některých případech může být takové koupání životní zážitek. Představujeme vám proto hotely s nejkrásnějšími bazény. Užít si z nich lze výhled na indonéský prales, singapurské mrakodrapy nebo azurové Egejské moře.

  • Marina Bay Sands (Singapur, Singapur)

    Bazény
    Autor: trivago.cz
    Tento pětihvězdičkový hotel nabízí svým hostům jeden z nejkrásnějších bazénů na světě. Tři výškové budovy s 55 podlažími jsou na vrcholu spojené terasou „Sky Park“. Na ní se nachází oáza se stovkami stromů a rostlin a také 146 metrů dlouhý bazén s panoramatickým výhledem, ze kterého se tají dech. Marian Bay Sands disponuje 2 500 pokoji a vlastním kasinem. Hotel je dnes již neodmyslitelným symbolem Singapuru.

  • Sarojin (Khao Lak, Thajsko)


    Bazény
    Autor: trivago.cz
    Luxusní hotel Sarojin naleznete v oblasti Khao Lak v Thajsku. Areál hotelu je obklopen bílými písčitými plážemi a deštným pralesem. Nachází se jen půl hodiny plavby lodí od známých vápencových jeskyní. Pokoje jsou vybaveny dřevěným nábytkem a zařízeny v autentickém thajském stylu. Relaxace v hotelovém bazénu osvěží tělo i mysl.

  • Hotel Cavo Tagoo (Mykonos, Řecko)

    Bazén hotelu Cavo Tagoo na řeckém ostrově Mykonos nabízí fascinující výhled na Egejské moře i na nedaleký ostrov Delos,
    Autor: trivago.cz
    Hotel Cavo Tagoo, který vítá své hosty typickou architekturou a luxusním prostředím, se nachází na oblíbeném řeckém ostrově Mykonos. Hotelový bazén nabízí fascinující výhled na Egejské moře i na nedaleký ostrov Delos, jenž je podle mytologie rodištěm boha slunce.

  • W Retreat & Spa Maldives (Severní Ari Atol, Maledivy)


    Bazény
    Autor: trivago.cz
    Kam uprchnout od všední reality? Například do hotelu W Retreat & Spa na exotickém ostrově Fesdu, který je součástí souostroví Malediv. Hotelové pokoje s dechberoucím výhledem jsou umístěny přímo na břehu Indického oceánu, stejně jako samotný bazén. 

  • Mardan Palace Antalya (Antalya, Turecko)


    Bazény
    Autor: trivago.cz
    Součástí tohoto impozantního hotelu v turecké Antalyi je působivý bazén, který patří k největším na světě. Uprostřed bazénu najdete malý ostrůvek, kde lze spatřit nejrůznější druhy ryb. Kromě pohádkového bazénu má hotel také 10 restaurací a 14 barů.

  • Ubud Hanging Gardens (Ubud, Indonésie)

    Bazény
    Autor: trivago.cz
    Hotel Ubud Hanging Gardens sestává z 38 luxusních vil, které se nacházejí na oblíbeném indonéském ostrově Bali. Součástí hotelu je nádherný bazén postavený z antracitu. Díky tomuto výjimečnému materiálu se bazén na slunci třpytí. Za zmínku stojí, že všechny pokoje a apartmány mají také svůj soukromý bazén.

  • Joule (Dallas, USA)

    Bazény
    Autor: trivago.cz
    Americký hotel Joule v Dallasu získal svou proslulost především díky neobvyklému bazénu, který vyčnívá do prostoru z desátého patra výškové budovy bývalé národní banky. Nepopsatelný zážitek čeká na každého, kdo se odváží užít si jedinečný výhled na město přímo skrz prosklenou stěnu bazénu.

    Za pomoc při vyhledávání těch nejkrásnějších bazénů děkujeme hotelovému vyhledávači trivago.cz.

Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...