Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Uvolněte se! V hotelu odhoďte šaty i stud

V hotelech, kde chodí hosté úplně nazí, vládne pohodová atmosféra.
13. ledna 2010 | 16:42

V oblečení se cítíte jak svázaní a hned za dveřmi svého bytu odhazujete veškeré ošacení? Pak určitě oceníte dovolenou, kterou můžete strávit zbaveni všech šatů i zábran.

Přesně takovou nabízí stále více cestovních kanceláří a to i těch evropských.

V těchto hotelech či celých prázdninových komplexech chodí hosté úplně nazí a vládne zde pohodová atmosféra.

Některé hotely jsou zaměřené jen na páry, do jiných je naopak dvojicím vstup zakázán a jde v nich čistě o sex. V takových jsou samozřejmě zvýhodněné ženy, která mají pobyt až o dvě třetiny levnější než muži.

.
Autor: www.hiddenbeach.net

Pokud tedy chcete se svým partnerem či partnerkou prožít dovolenou, na které se budete cítít nespoutaní a svobodní, můžete se vydat například do mexického resortu Hidden Beach, do hotelu Neptun na Gran Canaria nebo třeba do hotelu Standard Spa v New Yorku.

Pokud však chcete s sebou vzít i děti, buďte při výběru obezřetní a předem si zjistěte si, zda hotel není jen pro dospělé, tedy "adults only". Do takto označených hotelů totiž mají děti vstup zakázaný. To ocení hlavně ti, kteří hledají klidnou a pohodovou dovolenou, na které jim "na nervy nepolezou" řvoucí děti, honící se po chodbách či stříkající po sobě hektolitry vody v hotelovém bazénu.

Nudismus už pronikl i na paluby lodí a letadel. Z Miami do mexického Cancunu nepravidelně vzlétá Boeing 727, označený jako Naked Air. Od běžných letů se liší tím, že na jeho palubě jsou všichni pasažéři úplně nazí. Na tento let se tvoří se dlouhé seznamy čekatelů, které neodradí ani vysoká cena letenky. Z bezpečnostních důvodů je čas odletu důvěrný a společnost tají i identitu pasažérů.

.
Autor: www.naked-air.com

Některé české cestovní kanceláře zase nudistům a naturistům nabízejí plavby po Středomoří na nudistických historických jachtách.

Pokud tedy chcete vyzkoušet něco nového a na dovolené se tentokrát opravdu uvolnit, překonejte stud a shoďte ze sebe oblečení. Možností je mnoho.

Video se připravuje ...