Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zapomeňte na přeplněná koupaliště: Pořiďte si bazén!

27. června 2013 | 18:30
Prezentace klienta |

Už se nemůžete dočkat slunečných letních dnů? Těšíte se, až se budete pohupovat s vychlazeným drinkem na nafukovacím lehátku nebo se svlažíte v ledové vodě? realita bývá bohužel horší: přeplněné plovárny, křik, hlava na hlavě... Jak tohle dilema vyřešit?

Ano, hádáte správně: se zahradním bazénem zabijete dvě mouchy jednou ranou. Můžete se ráchat a cachtat, jak je jen libo, a zároveň se vyhnete nepříjemným davům. Prostě letní pohodička v naprostém soukromí.

Žádný strach, nemusíte hned hloubit v zahradě díru. Existuje spousta možností, jak si užít koupání nad zemí a s minimem námahy. Na e-shopu Sportnanetu.cz najdete skvělý výběr modelů, které se montují povrchově. Trvá to doslova pár minut!

Dětské bazénky

Dětský nafukovací bazén INTEX COLOR 147 x 33 cm, 289 Kč
Autor: sportnanetu.cz

Chcete svým ratolestem dopřát o prázdninách něco extra? Skvěle se vyřádí v nafukovacím bazénku. Jejich barvy i tvary jsou neskutečně rozmanité. A jsou zárukou hodin a hodin zábavy! Navíc ceny začínají už na úžasných na 99 Kč...

Nadzemní bazény

Stačí nafouknout horní prstenec a bazén naplnit vodou - ta ho během minut sama postaví. Celá rodina si tak může užívat skvělého osvěžení i vodních her. Nebojte - vinylový povrch vydrží i to největší divočení.

Vířivý bazén - whirpool 305 x 76 cm , 3217 Kč
Autor: sportnanetu.cz
Vířivé bazény

Chcete svému tělu zařídit příjemnou relaxaci... Nebo své drahé polovičce hezký večer ve dvou? Pak stoprocentně oceníte whirlpool, který vás díky milionům stoupajících bublinek dokonale uvolní. Cítíte to taky?

Velké zahradní bazény

Něco pro náročné: až šestimetrový nadzemní bazén ve tvaru oválu uspokojí každého, kdo si chce dosyta užít léta, vody a pohybu. To vše v pohodlí vlastního domova. Ideální na víkend i na zahradní party!

To nejlepší nakonec! Ke všem bazénům teď Sportnananetu.cz nabízí 10% slevu na příslušenství. Pozor, nabídka je časově omezená! Vybírejte na www.sportnanetu.cz.

Video se připravuje ...