Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ještě o tom nevíte? Říkáme vám: Nosíte brýle zbytečně!

10. června 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Laserové operace očí procházejí zásadní změnou. Relex smile! Bez brýlí snadno,  bezpečně a za dostupné ceny.

Zavedením nejnovější technologie německou firmou Zeiss do Evropy a do České republiky dochází k výraznému zvýšení bezpečnosti a komfortu. Nová technologie využívá jediného laserového paprsku, který uvnitř rohovky vytvoří čočku, která je vyňata z rohovky a to prakticky bez narušení povrchu a inervace rohovky. Nic se nevypaluje ani se nevytváří žádný flap či lamela na povrchu a tudíž nemůže dojít k souvisejícím pooperačním komplikacím.

Po operaci nehrozí návrat ani posun dioptrí a ani  vzniku syndromu suchého oka.  Z tohoto pohledu je tedy laserová metoda Relex Smile zásadně bezpečnější a maximálně šetrná oproti předešlým technikám, které nesrovnatelně překonává.

Operace.
Autor: Refrakční klinika

Operace jsou dostupné na Oční Klinice v Horních Počernicích. Do současné doby  jsme od  dubna roku 2012 odoperovali  přes 800 případů bez nutnosti dokorekce  a nedošlo k žádnému   pooperačnímu zhošení zrakové ostrosti.Od roku 2008 do roku 2012 jsme provedli přes 20 tisíc refrakčních operací a jsme největší refrakční klinikou v Evropě. Operujeme pacienty z celého světa, operujeme klienty exponovaných povolání, piloty, řidiče kamionů, sportovce, lékaře, policisty. O správnosti metody a o našem přesvědčení o dokonalosti metody svědčí i to, že i mladí lékaři, setřičky a zaměstnanci  podstoupili tuto operaci a okamžitě druhý den byli schopni dojet na kliniku autem a pracovat.

Průběh operace.
Autor: Refrakční klinika

MUDr. Richard Havránek je lékař s nejvetším počtem provedených zákroků v Evropě / 12 tisíc operací za posledních 5 let!!!/ a společně s firmou Zeiss se podílí na zavedení této techniky ve světě.

Vizualizace.
Autor: Refrakční klinika

Metoda Relex smile je nejen bezpečná a bezbolestná ale i  komfortní pro pacienta s výrazně kratším časem operace / do 3 minut/.Co Vás může  od operace odradit? Snad jenom neznalost a nepřečtení tohoto článku!

Poku je Vám nad 18 let a máte nad  mínus 2 dioptrie neváhejte. Operace je nyní dostupná za 19 tisíc za jedno oko.

Operační prostředí.
Autor: Refrakční klinika

Nosíte brýle zbytečně !

Využijte naší nabídky operace a konzultace v jeden den. Nebojte se! Vyšetření i operace očí jsou dnes nesrovnatelně snadnější a rychlejší než dříve.

Více na www.ocniklinikahp.cz