Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Céline Dion: Městský aquapark? Ne, jen vodní koutek pro syna!

To není městské koupaliště, to je dětský bazén...
11. září 2010 | 18:15

Zpěvačka Céline Dion (42) si u své rezidence pořídila "dětský vodní koutek". Závistivým sousedkám tak zavdala další příčinu k pomluvám. Fakt nechápu, kdo jí na to mohl vydat povolení, nechala se podle amerických médií slyšet jedna z nich.

Zdálo by se, že po Titaniku, ke kterému nazpívala píseň My Heart Will Go (1998), se jí bude z vody dělat spíše špatně. Ale opak je pravdou.

Šatna velikosti domku

Céline si luxusní dům koupila v roce 2005 za 12,5 milionu dolarů (cca 244 milionů Kč). Po vybudování aquaparku je současný odhad přes 20 milionů (cca 390 milionů Kč).

.
Autor: profimedia.cz

Rezidence je na Floridě, na ostrově Jupiter (Jupiter Island), kde žijí nejbohatší lidé Ameriky včetně čerstvě rozvedeného Tigera Woodse. Rezidence leží na třicetihektarovém pozemku, zastavěná plocha je 2400 metrů čtverečních.

Vila s výhledem na Atlantik má podzemní garáž, osm ložnic, dva hostitelské pokoje, šatnu o rozloze 153 metry čtvereční i luxusní fitness centrum. K vilce patří i plážová chata přímo na břehu oceánu.

Aby se syn nenudil

Nový "dětský vodní koutek", jak Céline poněkud nepatřičně nazývá aquapark hodný okresního města, má dva plavecké bazény a atrakce divokou řeku, zábavný visutý most, skluzavky, pohádkové altány, atd.

Vodní park obsahuje celkem dva miliony litrů vody. Sousedé si stěžovali, že kvůli tomu jim z kohoutku tečou jen čúrky, tak si Céline nechala na vlastním pozemku vyvrtat šest studní s kapacitou 25 milionů litrů vody ročně, které akorát postačují na provoz vodního areálu.

Céline čeká dvojčata (narodí se koncem roku), a tak v parku dovádí zatím jen její devítiletý syn René Charles s tatínkem René Angelilem (68). A když mají sladké vody plné zuby, stačí sejít pár kroků k Atlantiku…

Autor: Blesk magazín, lenak
Video se připravuje ...