Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bydlení Marka Ztraceného: Ztrácí se ve své kuchyni!

21. srpna 2010 | 05:05

Původně si chtěl byt koupit, jenže když zjistil ceny, zvolil finančně únosnější variantu a jednoduše si ho pronajal. Už třetí měsíc se tak zpěvák Marek Zracený (26) probouzí v bytě na Praze 1, který si upravil podle svého.

Rodák z Železné Rudy si Prahu vybral a odstěhoval se sem hlavně kvůli škole a práci. „Pořád jsem se stěhoval. Z bytu do bytu, až jsem nakonec našel svůj vysněný,“ popisuje zpěvák. Chtěl bydlet na Praze 1, tak zavolal do realitní kanceláře a představil se jako Ztracený. „Přiznávám, že to jméno mělo asi nějakou výhodu,“ pousmívá se Marek a dodává, že jakmile přišel sem, hned se stěhoval.

„Okamžitě jsem to bral a jsem tu už tři měsíce spokojený.“ Byt o velikosti 90 m2 mu pomáhala zútulnit maminka a vymalovat táta.

„Okamžitě jsem se zamiloval do baru a začal nakupovat drahá vína s tím, že se ze mne stane sběratel a znalec. Ale nevyšlo to, za pár týdnů jsem je všechny vypil.“

Nejvíc času tráví Marek v obýváku. „S tátou jsme ho vymalovali speciální houbičkovou technikou, mám tu super televizi, za kterou jsem tenkrát dal 50 tisíc, kytary a samozřejmě piáno.“ Na to nedá Marek dopustit.

Jediná místnost, se kterou má zpěvák problém, je kuchyně. „Mám v ní veškerou kuchyňskou vymoženost a techniku, ale neumím to ovládat, ani myčku neumím zapnout,“ přiznává svou nešikovnost.

Autor: hap, amp
Video se připravuje ...