Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Céline Dion porodila dvojčátka

Céline Dion, její manžel a manažer René Angelil a syn René-Charles. nyní přibudou dva další chlapci
24. října 2010 | 09:16

Kanadská zpěvačka Céline Dion (42) zažívá jeden z nejkrásnějších dnů svého života. I přes komplikace porodila v noci na neděli dva zdravé chlapce. Protože porod se uskutečnil předčasně, stráví oba novorozenci pár dní v inkubátoru. Céline Dione má se svým manželem již devítiletého syna René-Charlese. Holčičky se zpěvačka zatím nedočkala.

Céline Dion, kterou proslavil zejména hit My Heart Will Go On z legendárního velkofilmu Titanic prožívá svou sladkou romanci. I přes obavy, které její těhotenství provázely, porodila v noci na neděli dva zdravé chlapce.

Konečně se podařilo

O další potomky se Céline Dion dlouho snažila. Se svým manželem a hudebním manažerem Renem Angelilem dosud vychovávala jejich devítiletého syna. Ve své touze po dalších dětech podstoupila Céline až šest pokusu o umělé oplodnění.

Ale až ten poslední manželskému páru konečně vyšel, uvádí americká média. Těhotenství ale provázely obavy. Hrozilo, že Céline Dion porodí hodně předčasně.

Pár dní v inkubátoru, ale... budou zdraví

Oba chlapci se nakonec narodili opravdu předčasně. Původně měli přijít na svět až v průběhu listopadu. Porod se tedy o několik týdnů uspíšil.

Oba chlapci jsou ale podle sdělení nemocnice Palm Beach na Floridě zdraví. "Pro jistotu stráví několik dní v inkubátoru, ale neočekáváme nějaké komplikace," sdělila mluvčí nemocnice.

Autor: ap