Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pavel Pravda prozradil, co skrývá v trezoru. Co v něm skrýváte vy?

Pavel Pravda s Jaroslavem Tlapákem a Liborem Boučkem.
11. dubna 2016 | 16:44

Myslíte si, že trezor je pouze pro zámožné lidi, kteří oplývají bohatstvím a schovávají v něm své šperky a peníze? Kdepak. Do úschovy si do něj můžete dát i mnohé, na první pohled, banálnější věci. Jako jsou nejrůznější smlouvy, nebo důležité doklady. 

Jakou každou první středu v měsíci, ani tentokrát jsme nesměli chybět na Siréna párty, která se koná v showroomu Innex. Tentorkát to bylo skutečně bezpečné, ještě aby ne, když zde byly trezory všude, kam se podíváte. Zajímalo nás tedy, co si do toho svého schovává Pavel Pravda. A prozradíme vám, že na Siréna párty si v showroomu skryl do speciálního designového trezoru šperky značky ALO diamonds v hodně čtyř milionů korun.

Kromě toho, že by tam nejraději skryl ten největší poklad, zastává názor, že do trezoru patří rozhodně zbraně a šperky. Oproti tomu Jaroslav Tlapák, jednatel firmy Metalsafe, by do něj nejraději schoval vzpomínky. Ty mi rozhodně žádný zloděj neukradl. Dostat se do trezoru není tak jednoduché a triky, které známe z filmů, kdy lupiči používají stetoskopy, rozhodně nefunguje. 

A jaké jsou tedy další zabezepčení? Podívejte se na video! 

Video se připravuje ...
Co do svého trezoru schováváte vy? • VIDEO: Adam Balažovič