Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sirena Party ve jménu krásy. Podívejte se, jak si ji užívaly České Miss!

4. září 2015 | 12:27

Jak to dopadne, když se skloubí jemný ženský půvab s krásami originálního designu nábytku? Na tuto otázku odpovědělo studio Innex na své sedmnácté Sirena Party, tentokrát s názvem Beauty. 

Když se řekne péče o zákazníky, představit si pod tím můžete cokoliv. Majitel obchodu INNEX Pavel Pravda jim věnuje maximální péči, a tak každou první středu v měsíci pořádá v showroomu Sirena Party. V září se tato akce nesla v duchu krásy, proto vystavený nábytek na chvíli zastínila krása tří Miss. Konkrétně České Miss 2015 Nikol Švantnerové, České Miss World 2015 Andrey Kalousové a České Miss Earth 2015 Karolíny Mališové. 

Video se připravuje ...
Podívejte se na video z akce • VIDEO: Sirena party

A kde jsou krásné Miss, nesmí chybět ani Libor Bouček, který celý večer nejen moderoval, ale také pokukoval po vystaveném nábytku. "Chystám se doma udělat si pánský pokoj, čistě pro mě samotného, takže si tu určitě něco vyberu," komentoval všudypřítomná křesla, sofa a další kousky krásného nábytku. 

Autor: Sirena party

Sirena Party je pro všechny milovníky krásného nábytku, kteří dokážou ocenit nejen špičkový design, ale i dobré jídlo, pití a skvělou společnost. Podívejte se, jak probíhala party, kde se – dle slov Pavla Pravdy – může vše. 

Autor: maš