Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Okouzlující Julianne Moore (54) je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí Ameriky

24. dubna 2015 | 06:00

Julianne se rozhodla vzepřít stárnutí nebo našla elixír mládí. Jinak to není možné. Ve svých padesáti čtyřech letech vypadá snad lépe než kdy dřív, a i když je její manžel o devět let mladší než ona, zdá se, že je to spíše naopak!

Julianne vyrazila se svým manželem na galavečer TIME 100, kde se každoročně vyhlašuje seznam 100 nejvlivnějších lidí v Americe. Seznam osobností sestavuje americký magazín Time a událost se konala v New Yorku. Na velkolepém večírku ji doprovázely hvězdy jako Bradley Cooper, Kim Kardashian nebo Kanye West, které se do zmiňovaného seznamu roku 2015 spolu s Julianne také dostaly.

Autor: Profimedia.cz

Konečně Oscar

Co se týče herecké kariéry, je tento rok pro hvězdu Hříšných nocí zlomový. Konečně se jí totiž podařilo získat svou první sošku Oscara, a to za film Pořád jsem to já. Snímek vypráví příběh o uznávané profesorce lingvistiky, které do života zničehonic zasáhne Alzheimerova choroba. Ona i celá její rodina se pokoušejí s touto těžkou životní zkouškou vyrovnat.

Šťastná rodina

Julianne se nedaří jen v kariéře, ale je šťastná i v soukromém životě. Za svého manžela Barta Freundlicha (45) se provdala v roce 2003 po sedmi letech vztahu a společně mají šestnáctiletého Caleba a dvanáctiletou Liv.


Julianne se svým manželem
Autor: Profimedia.cz

Autor: red