Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Doktorka Quinnová nestárne. Kolik si myslíte, že jí je?

11. května 2015 | 06:00

Jane Seymour je dokonalým důkazem, že věk je jen číslo. Ve svých 64 letech vypadá naprosto úchvatně a na důchod vůbec nepomýšlí. V současné době se zabývá hlavně svou dobročinnou organizací.

V přiléhavých šatech korálové barvy zazářila v televizní talkshow, kde se probírají různá témata a názory. Když se podíváte na její bezchybnou figuru, jen stěží se dá věřit, že Bond girl z roku 1973 je už 64 let.

Držitelka Zlatého glóbu zde mluvila o své nadaci, o důvodu, proč se do dobročinnosti vůbec pustila, a také o tom, jak moc se změnilo to, jak se dívky prezentují teď a jak se prezentovaly za jejích dob.

Jane snad zastavila čas, jinak to není možné!
Autor: Profimedia.cz
Jane je spoluzakladatelkou nadace The Open Hearts (Otevřená srdce), která je založena na myšlence, že láska nezná hranic. Podporuje ty, kteří se potýkají ve svém životě s problémy, a pomáhá těm, kteří to potřebují. Na závěr pořadu vzkázala: „Buďte sami sebou. Možná vás lidé budou kritizovat, ale jste takoví, jací jste. Pro mě je to ta nejdůležitější věc na světě."

Objevila snad Jane elixír mládí?
Autor: profimedia.cz

 

Jane v pořadu AOL BUILD.
Autor: profimedia.cz

Jane Seymour jako doktorka Quinnová
Autor: Profimedia.cz

Na Jane Seymour jako by zákony přírody vůbec neplatily. Dvacet let po uvedení seriálu Doktorka Quinnová vypadá herečka stále stejně.
Autor: archiv Blesku, profimedia

Autor: red