Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dcery slavných matek na scéně! Děti supermodelek jdou v jejich šlépějích a daří se jim

  • Jerry Hall s dcerou Lizzy Jagger
    18. dubna 2015 | 06:00

    Cindy Crawford, Jerry Hall, Yasmin Le Bon, Christie Brinkley... Jejich jména zná celý svět. V 80. a 90. letech zářily na těch nejprestižnějších módních přehlídkách, Armani a Chanel nevyjímaje. A i když mají i po letech stále co ukázat, jejich otěže teď přebírají dcery. Posuďte sami, zda mají krásu a šarm svých matek v genech.

  • Kaia Gerber: dcera topmodelky Cindy Crawford

    Cindy Crawford a dcera Kaia Gerber
    Autor: reprofoto INT
    Třináctiletá dcera světoznámé topmodelky se stala tváří nové řady značky Versace už v deseti letech. "Jsem nadšená, že si Kaiu vybrali zrovna pro kampaň Versace. Mám tolik milých vzpomínek na chvíle, které jsem strávila s Giannim a Donatellou," prozradila tenkrát Cindy Crawford s patřičnou pýchou.

     

    A má opravdu na co být pyšná. Dcera, kterou má s bývalým modelem Rande Gerberem, po ní zdědila dlouhé nohy, husté vlasy i fotogenickou tvář. Z malého děvčátka se stává kráska, o které ještě určitě uslyšíme. Postavu i vlohy pro modeling rozhodně má. A fotky z kampaně dokazují, že ani potřebné sebevědomí jí nechybí.

     

    "Být při focení na place se svou dcerou a pozorovat ji byl fantastický zážitek. Jsem na ni velice hrdá," dodává Cindy, která sama v devadesátých letech byla múzou návrháře Gianni Versaceho.

  • Sailor Cook: dcera topmodelky Christie Brinkley

    Christie Brinkley s dcerou Sailor Cook
    Autor: reprofoto časopis BELLA
    Krásnou tvář a postavu podědila i šestnáctiletá dcera topmodelky Christie Brinkley. Ta patří mezi vůbec nejúspěšnější modelky své doby. Tři roky po sobě totiž zdobila obálku plavkového vydání magazínu Sports Illustrated, a to už něco znamená. O několik let později se to podařilo už jen Elle Macpherson, která se pyšnila přezdívkou The Body. Neuvěřitelných pětadvacet let byla navíc tváří americké kosmetiky CoverGirl, což je nejdelší kontrakt s kosmetickou značkou v historii všech modelek.

    Nejmladší dcera teď jde v jejích šlépějích. Objevila se na přehlídce obchodního domu Lord & Taylor, pózovala v kampani pro módní doplňky Claire’s a stejně jako Kaia Gerber ozdobila titulní stranu časopisu Teen Vogue.

  • Lizzy Jagger: dcera topmodelky Jerry Hall

    Jerry Hall s dcerou Lizzy Jagger
    Autor: reprofoto INT
    Slavnou matkou se nechala inspirovat i nejstarší dcera legendárního rockera Micka Jaggera a modelky Jerry Hall. Třicetiletá Lizzie Jagger se tak živí především modelingem. A stejně jako její máma, i ona se před několika lety objevila na titulní straně časopisu Playboy. A společně svá těla bez nároku na honorář propůjčily i do kampaně FishLove, která se zaměřuje na boj proti překračování povolených norem lovení ryb.

     

    Ostatně s nahotou nemá Lizzie problém. "Jsem v pohodě s tím, že ukazuji své já prostřednictvím svého těla. Myslím, že bych měla nafotit nahé fotky předtím, než budu mít děti," prohlásila, když se při focení poprvé svlékla.

  • Amber Le Bon: dcera topmodelky Yasmin Le Bon

    Yasmin Le Bon s dcerou Amber
    Autor: reprofoto Monsoon Monsoon
    Modelingu se věnuje i pětadvacetiletá dcera britské supermodelky s íránsko-britskými předky Yasmin Le Bon a zpěváka skupiny Duran Duran Simona Le Bon. Krásná Amber byla dokonce v roce 2009 zvolena nejvíc sexy dcerou mezi celebritami. Pro její přirozenost a styl bojovnice si ji do své kampaně vybrala například populární módní značka Desigual.

     

Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, supermodelka, dcera
Diskuse ke článku
.