Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šokující odhalení! Princezna Diana lhala, nikdy Oprah neřekla pravdu

10. března 2014 | 10:00

Bývalý osobní kuchař promluvil. Prozradil, jaké bylo nikdy nepřiznané tajemství princezny Diany (†36). Proč vlastně slavné Oprah Winfrey lhala?

Byla označována jako princezna lidských srdcí. Lidé o ní tvrdili, že musí být anděl. Přesto i ona byla jen "pouhý" člověk. Dlouhé roky například bojovala s bulimií, vážnou poruchou příjmu potravy.

Když ji nakonec "překonala", zaměřila se na zdravé stravování. Po svém osobním kuchařovi, kterým byl Darren McGrady, vyžadovala jen jídla připravovaná bez tuku.

"Diana obědvala v Kensingtonském paláci s Oprah Winfrey. Když jedli mojí vyhlášenou rajskou pěnu, zeptala se Oprah po několika soustech princezny: 'Jak to Diano děláte, že jste tak štíhlá, když jíte takovéhle věci?' a ona odpověděla: 'Je to tím, že jím opravdu malé porce a hodně pracuji.'," řekl McGredy deníku Huffington Post.

Princezna Diana zemřela během tragické dopravní nehody v Paříži
Autor: archív Blesk
Ten teď ve své knize prozradil, jak to bylo ve skutečnosti. "I když se pak spolu sešli ještě mockrát, Diana jí nikdy neřekla pravdu. Musel jsem speciálně pro ní vytvořit verzi bez tuku. Ta původní receptura totiž obsahuje majonézu, zakysanou smetanou a šlehačku," tvrdí.

A nebyla to jen jeho pověstná pěna, kterou musel připravovat v absolutně dietní verzi. "Říkala mi: 'Chci, aby ses postaral o všechny tuky. A já se v posilovně postarám o sacharidy.'," vzpomíná McGredy.

Když princi Charlesovi připravoval pečené kuře se smaženými bramborami, Dianě musel udělat dušené se suchými uvařenými bramborami.

I přesto byla podle něj princezna úžasná. "Když byla na oběd sama doma, přišla za mnou do kuchyně a najedla se přímo tam. Když jsem pak po obědě uklízel, povídala si se mnou. To nikdo jiný z královské rodiny nikdy neudělal," říká.