Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Katy odmítla lesbické hrátky s Miley: Kdo ví, kde ten jazyk už měla!

11. března 2014 | 11:00

Vzhledem k tomu, jak dlouho si Miley Cyrus (21) dávala od skandálů pokoj, bylo jen otázkou času, kdy se zase s něčím objeví. A jako vždy, nezklamala ani tentokrát. Hlavním tématem byl opět její neposedný jazyk.

Ke konfliktům s Jennifer Lawrence a Sinead O´Connor přidala Miley další ostřejší debatu, tentokrát s kolegyní z pěvecké branže  - Katy Perry (29).

Tím důvodem který spustil na twitteru výměnu názorů obou zpěvaček, byla přitom zdánlivě nevinná pusa. Během svého koncertního turné Bangerz se totiž věčně provokující Miley pokusila Katy políbit na ústa podstatně vášnivěji, než by se na holčičí kamarádku slušelo.

Kdo ví, kdes ho už měla!

A i přestože Katy proslavil hit nazvaný I kissed a girl (tedy "Políbila jsem dívku"), popové zpěvačce se líbání s bývalou Hannah Montana příliš nezamlouvalo a svá ústa neotevřela.

Z nevinné pusy chtěla Miley udělat lesbickou šou.
Autor: profimedia.cz
Na adresu tohoto pokusu pak pro Aussie news prohlásila: "Jen jsem jí chtěla dát kamarádskou pusu, tak jak to holky dělají. A ona se mi hned snažila strčit jazyk až do krku, tak jsem se odtáhla." A dodává: "Jen bůh ví, kde všude už ten jazyk byl."

Že si ale odmítnutí Miley bere osobně a nenechá si ho jen tak líbit, ví už i její bývalý snoubenec Liam Hemsworth. Jak se tedy dalo předpokládat, ani reakce na urážku od Katy na sebe nenechala dlouho čekat: " Holka, pokud se strachuješ o to, kam kdo strká jazyky, pak máš štěstí, že tvůj bývalý, je tvůj bývalý. Všichni totiž víme, kde všude byl JEHO jazyk.", navezla se Miley do nepříjemného rozchodu Katy a jejího bývalého přítele.

Čeká tě výprask, holka!

V roce 2008 byly Katy s Miley ještě kamarádky.
Autor: shutterstock.com
A ačkoliv si všichni myslela, že tímto je bitva u konce, Katy Perry se rozhodla, že tentokrát nad věcí nebude a do nedůstojné výměny názorů s Miley se pustí: "Oooo děvče, jen co se příště objevíš v UK, pořádně ti naplácám!", vzkazuje Katy na adresu Miley.

Těžko říci, jestli si popová diva uvědomila, že tímto krokem splní mnoho erotických fantazií pubertálních adolescentů, každopádně od lesbického polibku k naplácání je evidentně jen malý krůček.

Autor: brig