Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Portrét supermámy: Modelku Gisele malují, lakují, natáčí....zatímco kojí

11. prosince 2013 | 12:25

"Mateřské mléko je nejlepší!", tak zní jasné poselství supermodelky a dvojnásobné maminky Gisele Bündchen (33), která neváhala na svém profilu zveřejnit dojemný snímek, na kterém kojí dcerku během příprav před svým vystoupením.

"Co bych si počala bez mého zkrášlovacího týmu po patnáctihodinovém letu a jen třech hodinách spánku...," připsala topmodelka k dojemné fotce, kterou sdílela na svém profilu.

Na ní je vyfocena během příprav na akci, kterou moderovala v brazilském Sao Paulu. Na ní si oblečená jen v županu užívá péči manikérky, vizážisty i kadeřníka zároveň a při tom kojí svou jedenáctiměsíční dcerku Vivian Lake. Viditelně unavená, ale přesto šťastná.

"Co bych si počala bez mého zkrášlovacího týmu po 15 hodinovém letu a jen 3 hodinách spánku...," připsala topmodelka k fotce, kterou sdílela na svém profilu.
Autor: Twitter.com/giseleofficial

Roztomilou holčičku má se svým manželem Tomem Bradleym, hráčem amerického fotbalu, kterému už porodila syna Benjamina (4).

Brazilka je svým pozitivním přístupem ke kojení známá. "Je to skvělé. Jsem pro, aby byl na celém světě zákon, že by maminky měly kojit nejméně po dobu šesti měsíců," hlásala Gisele už při prvním dítěti.

Navíc mu mimo jiné připisuje i to, že po porodu rychle zhubla. "Myslím, že právě kojení mi pomohlo udržet si moji postavu...", prohlásila.

Dlouhonoká kráska, která je zapsána V Guinessově knize rekordů jako nejbohatší supermodelka světa, inklinuje k východní filozofii. Už během prvního těhotenství meditovala, cvičila jógu a rodila doma. "Nejsem první ženou, která přirozeně porodila doma. Miliardy ostatních žen přede mnou to udělaly, tak proč bych to nemohla udělat já?", prohlásila tenkrát.