Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Topmodelka Gisele Bündchen: Miluji kojení!

Krásnou Gisele mohou Tomovi všichni muži tiše závidět, je to vážně kus
13. srpna 2010 | 11:10

Gisele Bündchen (30), nejlépe placená modelka světa, nejprve randila s lamačem dívčích srdcí Leopardem DiCapriem (36). Poté se vdala za fotbalistu Toma Bradyho (33). S ním má nyní půlročního syna Benjamina. Čerstvá maminka už má opět skvělé tělo, chce žít na farmě a uzákonila by povinnost kojit minimálně po dobu šesti měsíců.

Krásná Brazilka si nemůže vynachválit kojení. "Je to skvělé. Jsem pro, aby byl na celém světě zákon, že by maminky měly kojit nejméně po dobu šesti měsíců," svěřila se Gisele.

Modelka milénia, jak je dlouhonohá kráska přezdívána, je asi celkově hodně přírodní typ. Během těhotenství meditovala, cvičila jógu a rodila doma. "Nejsem první ženou, která přirozeně porodila doma. Miliardy ostatních žen přede mnou to udělaly, tak proč bych to nemohla udělat já?" Hájí své rozhodnutí.

Gisele Bündchen a Tom Brady mají první společné dítě.
Autor: ČTK

Topmodelka s manželem.

A ještě ke všemu by chtěla žít na farmě. "Líbí se mi myšlenka žít na samotě po zbytek  života. Budu chovat koně, slepice a kachny. Nevím, kde si farmu pořídíme, ale mám vizi," vysvětluje modelka. Kdo by to do snědé krásky, která si ročně vydělá milióny dolarů, řekl.

Autor: mivr, amp