Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Královské sexuální orgie: V téhle posteli počnou druhého potomka!

V téhle posteli princ William a Kate zřejmě už brzy "zadělají" na druhého potomla.
7. října 2013 | 15:26

Sex na proleželé matraci není to pravé "ořechové". Péra tlačí do zad, vylézající žíně píchají do zadku. Své o tom vědí i Vévoda a Vévodkyně z Cambridge, kteří svou starou postel při svých vášnivých sexuálních hrátkách zřejmě totálně zničili. Proč by si jinak pořizovali novou?

Nedávno oznámili, že plánují početí druhého potomka a teď si nejsledovanější britský manželský pár dokonce pořídil novou postel s názvem Natural Choice model 4500, která je už od pohledu bytelná.

I když Kate (31) údajně trápí poporodní deprese a její pracovní plán je doslova nabitý, na sex zřejmě myslet nepřestala. V polovině září se mladí rodiče dokonce nechali slyšet, že by rádi začali pracovat na svém druhém potomkovi.

I když Vévodkyně porodila prince George na konci července, prohlásila, že by se svým manželem princem Williamem (31) nejraději počala druhé dítě do konce letošního roku. 

Luxusní lůžko si však Kate nevybrala náhodou. V tom samém totiž s Williamem "skotačili" v sídle na ostrově Anglesey na severu země, blízko základny královského letectva RAF, kde princ William sloužil jako pilot vrtulníku záchranné služby a kde manželé první tři roky po svatbě žili.

Po narození Prince George v červenci tohopto roku se však museli vrátit zpět do Londýna a Kate od té doby komfort a pohodlí postele, kterou si tam tak oblíbila, postrádala. Není divu. Nešlo totiž o jen tak ledajakou postel. Tahle má matraci z kašmíru, hedvábí, vlny a bavlny.

Nová postel mladého královského páru s názvem Natural Choice má matraci z kašmíru, hedvábí, vlny a bavlny.
Autor: profimedia.cz

"Z ničeho nic nám zavola jeden ze zaměstnanců vévodkyně s dotazem, zda bychom jim mohli dodat ten samý model, ve kterém na statku v Anglesey spali," prozradil podnikatel David Smeaton, potomek Arthur Smeatona, který v roce 1893 rodinnou firmu založil.

"Myslím, že je to vůbec poprvé, kdy si královská rodina koupila jedno z našich lůžek. Vévodkyně si naši postel natolik zamilovala, že si zřejmě na spodní straně matrace našla štítek, na němž zjistila, kde byla vyroben. Je to pro nás samozřejmě obrovská čest," dodal.