Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dieta Katy Perry? Obědvá hamburgery a svačí brambůrky!

Tyhle dobrůtky na svůj účet "tvítla" Katy Perry
12. srpna 2013 | 14:00

A nejen Katy Perry, ale i slavná zpěvačka Britney Spears a oscarová herečka Jennifer Lawrence prpadly vášni a kouzlu fastfoodových jídel.

Katy Perry (28)

Zpěvačka známá svými bujnými křivkami se rozhodně netají svou láskou k fast foodu. Často na svém Twitteru uveřejňuje fotky sama sebe s hamburgerem, hotdogem či velkou porcí hranolek.  Katy má ve zvyku se ve stresovém období přecpávat nezdravým jídlem, což dělá starosti především jejím přátelům. Katy prý dokáže na posezení spořádat dvojitý burger nebo celou pizzu s česnekovým dipem a svačí zásadně brambůrky.

Kvůli své fast foodové závislosti nejednou rozvířila spekulace o těhotenském bříšku, když ještě byla provdaná za herce Russella Branda. „Nejsem těhotná, jen prostě zbožňuju kalorická, nezdravá jídla,“ ohradila se zpěvačka. Podobně je na tom i hvězda pořadu Vášnivý jedlík (vysílá TV Spektrum) Adam Richman, který objíždí americká města a vyhledává podniky s obrovskými porcemi. Naštěstí Katy, na rozdíl od Adama, musí neustále procvičovat a zdokonalovat svá taneční čísla, a tak se o svou linii nemusí tolik bát.

Jennifer Lawrence (22)
Jennifer Lawrence touží po Bradley Cooperovi
Autor: David Malík

Mladá oscarová herečka, která už dlouhodobě kritizuje kult vyzáblých modelek, si umí pořádně dopřávat. Jennifer dokonce k tomuto tématu několikrát zdůraznila, že by se nikdy netrápila hlady a že by se sladkých a nezdravých jídel nikdy nevzdala. Nedávno dokonce prohlásila: „Na konci náročného dne si nedovedu představit nic lepšího než sledovat reality show a cpát se u toho kalorickými bombami.“ Když se jí moderátoři při ceremoniálu předávání filmových cen ptali, jak se připravovala na slavnostní večer, odpověděla, že se válela na posteli a ládovala se brambůrky a to do té doby, než ji přišli stylisté obléknout.

Při předávání Zlatých Glóbů si v luxusních šatech a špercích zase došla pro pytlík brambůrek, se kterými se bez ostychu vrátila na své sedadlo. Nedávno při filmovém festivalu v Cannes dokonce odmítla jíst v luxusních francouzských restauracích a raději zvolila fast foodový řetězec. Jennifer je ale známá svou bezvadnou kondičkou, a tak i ona může nadále jíst nezdravě a přitom ukazovat svou skvělou figuru.

Britney Spears (31)
Katy Perry miluje jídlo z fast foodů
Autor: Profimedia.cz

Jen málokterá hvězda miluje nezdravé jídlo tak jako Britney. I když byla mnohokrát v médiích zesměšňována kvůli své zálibě pro nezdravá jídla, úspěšná zpěvačka si z toho nedělá velkou hlavu a jí to, na co má chuť. Nejednou ji fotografové nachytali při nákupu čokoládových tabulek, brambůrek nebo přeslazených limonád. Na kamerových záznamech je často viděna s obrovským kbelíkem smažených křidýlek, mléčnými koktejly a lízátky. Britney nepříliš zdravé pochoutky prostě miluje a neomezuje se pouze na sebe, ale jídlo z fast foodu dává i svým dvěma synům.

Zpěvačka, která si v minulosti prošla skandálním obdobím, si jídlem získává kontrolu sama nad sebou. Je až k neuvěření, jak se stále dokáže udržet fit s množstvím nezdravého jídla, které spořádá. V kuloárech se spekuluje, že zpěvačka střídá období nerušeného hodování s obdobím půstu, během kterého pilně cvičí a posiluje, aby mohla dále ukazovat své ploché bříško.

Autor: ema