Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Katy Perry (29): Mick Jagger mě chtěl do postele!

Katy Perry a Mick Jagger spolu údajně byly před lety na romantické večeři.
4. listopadu 2013 | 16:00

Zpěvačka Katy Perry v exkluzivním rozhovoru prozradila, že ji velmi vytrvale "balil" rockový dědeček Mick Jagger (70). Všechno údajně proběhlo, když byla Katy čerstvě plnoletá. Zpěvák všechno popírá a tvrdí, že si ho zpěvačka musela s někým splést.

Utajené rande

"Mickovi jsem se zalíbila během natáčení písně Old Habits Die Hard", tvrdí mladá zpěvačka, která do písně nazpívala vokály. S rockovým veteránem byla údajně na romantické večeři, kde jí skládal jednu lichotku za druhou. A co je na tom nejpikantnější? Katy bylo v té době čerstvých 18 let!

Slovo proti slovu

Frontman a zpěvák jedné z nejúspěšnějších kapel historie Rolling stones vše popřel. Mladé zpěvačce prý nikdy žádné návrhy nedělal a stěží si jí z tehdejšího natáčení pamatuje. "Pravděpodobně si mě s někým plete," prohlásil zpěvák.

Ten je proslulý sukničkář, což mu do karet příliš nehraje. Většina lidí věří verzi mladé zpěvačky, která je velmi přitažlivá a nejeden muž si na ni dělá zálusk. Navíc v rozhovru řekla, že Mick byl velmi milý a příjemný, čímž dokázala, že se ho nesnaží mediálně pošpinit.

Kdo mluví pravdu se zřejmě nedozvíme, ale můžeme si v diskuzi společně popovídat o tom, jak to mohlo doopravdy být.

Katy Peryy tvrdí, že před více než 10 let byla na rande s Mickem Jaggrem.
Autor: ČTK, Reuters

Kdo podle vás říká pravdu?
80,8%
19,2%
Děkujeme za Váš hlas!
126 hlasů
30 hlasů