Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pomerančová kůže si nevybírá: Podívejte se na hvězdné celulitidy

  • Celulitida se nevyhýbá ani slavným a krásným ženám.
    6. srpna 2013 | 12:00

    Slavné krásky, ke kterým vzhlížíme, jsou v mnoha ohledech stejné jako my. Občas se jim nepovede make-up, vyrazí ven v teplácích nebo zuřivě zívají na veřejnosti. Mimo záře reflektorů a objektivy kamer a fotoaparátů jsou to normální ženy s normálními problémy. Proto se jim nevyhnula ani zákeřná celulitida, která trápí skoro každou druhou ženu.

  • Scarlett Johansson (28)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Ani americké herečce, která byla v několika anketách označena za nejkrásnější ženu světa, se ďolíčky v kůži nevyhnuly. Způsobilo to zřejmě pár kilo navíc, ze kterých si talentovaná Scarlett si nedělá vrásky. Ostatně v bikinách jí to pořád sluší, filmové nabídky se jen hrnou a jejímu přítelovi se macatější zadeček moc líbí. A my dáváme za ženské křivky palec nahoru!
  • Jennifer Love Hewitt (34)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka a zpěvačka měla vždy trochu kypřejší tvary. Právě díky tomu se stala idolem mnoha mužů po celém světě. Ovšem Jennifer se snažila neustále zhubnout. A zrádný jojo efekt se podepsal na jejích stehnech. V současné době je nastávající maminkou, a tak jí nějaká celulitida vůbec nezajímá.
  • Hilary Swank (39)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Charismatická herečka a producentka vášnivě zbožňuje sportování. Nejvíce energie vkládá do běhání a na těle nemá ani gram tuku navíc. Je důkazem toho, že pomerančová kůže není jen problémem silnějších žen. Držitelka dvou Oscarů nikdy nepatřila mezi klasické hollywoodské krásky a drobnou nedokonalost proto neřeší.
  • Marcia Cross (51)

    ...
    Autor: ČTK, Profimedia.cz
    Americká herečka je známá především díky roli šarmantní Bree v seriálu Zoufalé manželky. Rudovlasá Marcia vypadá na svůj obdivuhodně, ale ani ona není dokonalá ve všech směrech. Její štíhlé nožky pokrývá scvrklá kůže, která je vidět na metry daleko. Přesto musíme uznat, že v jejím věku a po dvou dětech, je její tělo ukázkové.
  • Hayden Panettiere (23)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mladičká herečka je prototyp panenky Barbie. Dlouhá blonďatá hříva, krásný obličej, bujná ňadra a štíhlé tělo. Ovšem, když se na první pohled bezchybná Hayden otočí, zjistíme, že ji trápí celulitida. Krásná blondýnka se s nedokonalostí určitě popere jako se pere její přítel boxer Vladimír Kličko. Tento nesourodý pár dělí téměř 50 centimetrů, ale přesto se milují a plánují svatbu.
  • Alessandra Ambrosio (28)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Pomerančová kůže si prostě nevybírá a občas navštíví i světové topmodelky, které mají naprosto dokonalé tělo. Andílek z Victoria´s Secret má již dvě děti a postavu stále jako patnáctiletá dívka. Celulitida je opravdu všudypřítomná a trápí čím dál větší množství žen. Měly bychom si vzít příklad ze slavných žen, které nedokonalou kůži neřeší, a s chutí oblékají krátké šortky a bikiny.

Klíčová slova:  celulitida, kůže, tělo, postava, vip, celebrity, hvězdy
Diskuse ke článku
.