Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sestřih na kluka: Nový trend nebo pouhý hvězdný manýr?

  • Mnoho slavných žen se rozhodlo k ostříhání své hřívy. Libí se vám více s krátkými vlasy?
    9. srpna 2013 | 12:00

    Slavných žen, které odhodily své bujné kštice, přibývá jako hub po dešti. Některým chlapecký sestřih opravdu sluší, jiným je pohodlný. Pojďme společně zhodnotit jednotlivé krásky a posoudit, jestli bylo jejich rozhodnutí správným krokem nebo absolutní přešlapem.

  • Beyonce (31)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Nádherná zpěvačka se před pár dny rozhodla k radikální změně. Rozloučila se se svými božskými vlasy a ukázala se světu v novém "klučičím" kabátě. Beyonce je typ ženy, které by slušel (jak se lidově říká) i pytel na hlavě. Přesto nám její dokonalé kadeře opravdu chybí a na nový vzhled si zatím nemůžeme zvyknout.
  • Emma Watson (23)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mladou čarodějku Hermionu si neumíme představit jinak, než s dlouhými zvlněnými vlasy. Představitelka Emma Watson se od role nevinné kouzelnice chtěla co nejvýrazněji odpoutat, a proto zvolila krátký sestřih, který už nějaký ten pátek hrdě nosí. Emmě to velmi sluší a díky krátkým vlasům působí jako zralá žena.
  • Anne Hathaway (30)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Oskarová herečka shodila vlasy kvůli své osudové roli v muzikálovém filmu Bídnici. Od té doby si v krátkých vlasech libuje a odmítá si je nechat narůst. Na drobné Anne vypadá tento sestřih drze a hravě. Navíc díky němu vyniknou její uhrančivé oči a výrazně vystupuje z davu.
  • Charlize Theron (38)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jihoafrická herečka si i přes svůj původ zakládala na image klasické Barbie. Nedávno se rozhodla, že toho bylo dost. Možná se k tomuto velkému kroku rozhodla i kvůli svému synovi, kterého nedávno adoptovala. Čas, který dříve vložila do úpravy své blond hřívy, může nyní věnovat svému milovanému dítěti. Tleskáme!
  • Victoria Beckham (39)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Módní ikona Victoria nosila chlapecký účes zhruba před 4-5 lety. Pak se rozhodla, že to není to pravé ořechové. Dnes má vlasy do půli zad a působí sebevědoměji a více žensky. Ke krátkým vlasům se bývala Posh Spice už asi nikdy nevrátí. Ke změně vlasů by stálo za to přihodit občas i změnu výrazu v obličeji, protože ten má Victoria již několik let identický.
  • Helen Mirren (68)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britská herečka je dáma s velkým D! V kratších vlasech působí její obličej štíhleji a vlasy vypadají silně a zdravě. Helen moc dobře ví, že ženám v pokročilejším věku kratší vlasy prospívají. Líbí se nám zvlněné mikádo i krátký sestřih s ofinou!
  • Natalie Portman (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Charismatická herečka izraelského původu jeden čas také nosila "vlasy na ježka". V těch vypadala mladší a opticky zužovaly její kulatý obličej. V dlouhých loknách působí zase více žensky a sexy. Výsledek tohoto souboje je nerozhodný.
  • Rihanna (25)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Rihanna je jako chameleon. Svou image mění téměř denně a zahlcuje svět svými hvězdnými manýry. Na extravagantní módní výstřelky, zvrhlé večírky i experimenty s vlasy jsme již zvyklí. Nemění to nic na tom, že barbadoská diva je osobnost, které zkrátka sluší absolutně vše. Tedy alespoň podle nás v redakci.

Diskuse ke článku
.