Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Boj s těžkou nemocí?! Vyzáblá Angelina Jolie svým zjevem děsí

31. července 2013 | 12:00

V poslední době se všichni soustředili "jen" na její rozhodnutí nechat si preventivně amputovat obě ňadra. Jenže strach z rakoviny zřejmě není to jediné, co Angelinu Jolie (38) trápí.

Ty tam jsou její smyslné křivky, kterými před pár lety oslňovala muže celého světa. Teď jsou na jejím těle oblé už jen silikony, které si po nedávném odstranění prsů nechala voperovat. Ale zdravě tahle kráska skutečně nevypadá.

Obrovská hlava na tenkém krčku, šlachovité ruce jako párátka s vystupujícími žílami a nohy jako špejle... V japonském Tokiu, kam přiletěla podpořit svého partnera Brada Pitta (49), který zde prezentuje svůj poslední film snímky World War Z, vyděsila všechny přítomné.

Kdysi smyslná Angelina už je jen kost a kůže. A hubne pořád dál...
Autor: Reuters

Osmatřicetileté herečka je skutečně čím dál tím více hubenější. Její zjev už opravdu děsí. Nabízí se tak otázka, zda šlo skutečně jen o preventivní zákrok, nebo Angelinu trápí nějaká vážná nemoc.

Za dramatickou ztrátou váhy by mohly být i psychické problémy. Ať už v souvislosti s prodělaným zákrokem, touhou po dalším dítěti nebo péčí o těch šest ratolestí, které s Pittem už vychovávají. A v neposlední řadě se nabízí i "moderní" nemoc hollywoodských hvězd - anorexie.

Tu však hvězda odnepaměti vehementně popírá. Předloni ale při výšce 173 centimetrů vážila pouhých 43 kilo! A teď to vypadá, že má ještě o pár kilo méně. "Byla jsem vždycky hubená a letos jsem ztratila svou matku, proto jsem ještě nějaké kilogramy shodila," prohlásila například v roce 2007.

Kdysi smyslná Angelina už je jen kost a kůže. A hubne pořád dál...
Autor: Reuters