Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Další oběť anorexie!? Slavná herečka chrastí kostmi

24. června 2013 | 07:00

Obrovská hlava na tenkém krčku, vysedlé lícní kosti, čnějící brada, kostnatá ramena. Suchá pokožka připomínající kůži mumie. Na nezdravě vychrtlou herečku Agatu Buzek (36) byl skutečně hrozivý pohled.

Filmoví fanoušci nevěřili svým očím, když se před premiérou dlouho očekávaného filmu Hummingbird v Londýně objevila na červeném koberci jedna z hvězd, polská herečka Agata Buzek.

Z kdysi krásné a sexy ženy je dnes pouhý stín. Děsivě vypadala především její "obří" hlava na tenoučkém krku, který vypadal, že se každou chvíli musí pod tou tíhou zlomit.

Svým šokujícím vzhledem "zastínila" i nesporně nejkrásnější ženu večera herečku Rosie Huntington-Whiteley, která dělala doprovod svému příteli, herci Jasonovi Stathamovi.

Na světové premiéře filmu Hummingbird v Londýně vyrazila vychrtlá polská herečka Agata Buzek všem přítomným dech.
Autor: profimedia.cz

Šestatřicetiletá herečka, která se v minulosti živila i jako modelka na pařížských molech, nikdy nepatřila k ženám, které si váhu musejí hlídat. Vždy byla zdravě štíhlá.

Zřejmě i ona však propadla nesmyslnému tlaku společnosti, nárokům, které na (nejen) slavné ženy klade veřejnost i režiséři a filmoví producenti. Doufejme, že herečka dostane rozum dřív, než bude pozdě...