Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Anorektická hvězda Prciček: Tara Reid má nohy jak stařena!

18. září 2013 | 12:17

Kdysi patřila ke svůdným kráskám. Svými smyslnými tvary okouzlila nejen Hollywood. Teď je však z herečky Tary Reid (37) jen další vychrtlina. I ona propadla nesmyslné touze po štíhlé postavě.

Vystouplé klíční kosti, žádné svaly, nohy jak párátka. Při pohledu na kdysi krásnou blondýnu je každému hned jasné, že takhle zdravě štíhlá žena nevypadá. I když v obličeji zůstala stále téměř stejná, její kostnatá postava doslova nahání hrůzu.

Nejhorší je však pohled na svraštělou kůži na jejích kolenou. Ta spíše než ladné nožky smyslné pětatřicátnice, připomínají nohy seschlé vrásčité stařeny. Sedmatřicetiletá americká herečka, která je u nás známá především díky své roli v sérii komedií s "poetickým" názvem Prci, prci, prcičky (v originále American pie), se tak s největší pravděpodobností zařadila do šiku anorektických kolegyň.

Pohled na herečku Taru Reid nahání hrůzu.
Autor: profimedia.cz

Není tajemstvím, že herečka je svým tělem posedlá. Zkouší všemožné diety, podstupuje plastické zákroky. V minulosti své tělo již několikrát podrobila liposukcím a opakovaně podstoupila zvětšování a úpravy prsou. Tyhle plastiky se však příliš nepovedly. Zůstala jí po nich zdeformovaná prsa i břicho.

Nepřekvapí vás asi, že Tara jakékoliv úvahy o problémech s poruchou příjmu potravy razantně odmítá. Z kdysi smyslné dívky se však stala odpudivá vychrtlina, která by si rychle měla uvědomit, že má velký problém.