Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zásnubní prsteny celebrit: Kdo má na ruce celé jmění

  • Která celebrita má nejdražší zásnubní prsten? jednoznačně vede zpěvačka Beyoncé.
    17. července 2013 | 16:00

    Přestože na ceně zásnubního prstenu nezáleží, celebrity se doslova předhánějí v tom, komu se na prstě blyští zářivější a dražší kousek

  • Beyoncé


    Beyoncé se na ruce blyští prsten za neuvěřitelných 5 milionů dolarů
    Autor: Profimedia.cz
    Nejdražší zásnubní prsten vlastní jednoznačně zpěvačka Beyoncé, která od rappera Jay-Z dostala šperk v hodnotě 5 milionů dolarů s 18ti karátovým diamantem.

    S takovým prstenem je ale nejlépe chodit v doprovodu ochranky a tak jej slavná zpěvačka občas odloží. A aby nebyla bez zásnubního prstenu úplně, nechala si na prsteníček vykouzlit tetování.

  • Catherine Zeta-Jones


    Catherine Zeta-Jones dostala v roce 2006 prsten za 2 miliony dolarů
    Autor: Profimedia.cz
    Velšská herečka dostala v roce 2006 od Michaela Douglase  nádherný starožitný prsten z 20.let. Zdobí jej vertikálně usazený 10ti karátový diamant a slavný herec za něj utratil 2 miliony dolarů.
  • Khloe Kardashian


    Khloe Kardashian dostala po krátké známosti zásnubní prsten za 850 tisíc dolarů
    Autor: Profimedia.cz
    Někdo má holt štěstí. Reality hvězdička a módní návrhářka Khloe Kardashian chodila se svým přítelem teprve měsíc, když od něj dostala zásnubní prsten s 12,5 karátovým diamantem v hodnotě 850 tisíc dolarů.

    Takového chlapa nemohla nechat Khloe ladem a tak do týdne od zásnub byla svatba.

  • Melanie Knauss


    Melania Knauss dostala od Donalda Trumpa zásnubní prsten v hodnotě 1,5 milionu dolarů
    Autor: Profimedia.cz
    Manželka boháče Donalda Trumpa dostala 15ti karátový diamant za 1,5 milionu dolarů a tak není divu, že si podnikatele s přehazovačkou vzala.

    Jenže se proslýchá, že šikovný Donald na manželce šetřil a za tenhle prstýnek zaplatil jen půlku a zbytek ceny vybartroval.

  • Kate Hudson


    Kate Hudson nosí na prsteníčku zásnubní prsten v hodnotě 200 tisíc dolarů
    Autor: Profimedia.cz
    Už druhý zásnubní prsten dostala herečka Kate Hudson a také už podruhé řekla své ano. Jakby taky ne, když si nechala na prst navléknout zásnubní prsten s 9ti karátovým diamantem v hodnotě 200 tisíc dolarů.
  • Angelina Jolie


    Angelina Jolie dostala od Brada Pitta prsten za "pouhých" 250 tisíc dolarů
    Autor: Profimedia.cz
    Angelina Jolie nedostala zásnubní prsten poprvé, ale určitě se s ním nikdo tak nepiplal, jako právě Brad Pitt. Celý rok pracoval herec spolu s předním klenotníkem na prstenu s těmi nejkvalitnějšími diamanty, který jej vyšel na 250 tisíc dolarů.

    Jenže samotné Angie se zase až tak nelíbí, jednak by raději dostala něco zajímavějšího než bílé diamanty a také dražšího. Trošku jí prý totiž štve, že její prsten je asi o polovinu levnější než ten, který kdysi od Brada dostala Jennifer Aniston.

  • Jennifer Aniston


    Jennifer Aniston nosí na pravé ruce nový prsten, je zásnubní?
    Autor: Profimedia.cz
    Herečka už dávno sundala prsten od Brada, který měl symbolizovat věčnou lásku a místo něj se jí na prsteníčku skví nový šperk od Justina Therouxe. Osmikarátový diamant přišel herce na 500 tisíc dolarů.
  • Kate Middleton


    674677:gallery:true:trueKdyž žádal princ William svou Kate o ruku, nemusel za prsten se safírem dát ani korunu. Věnoval jí totiž 18ti karátový zásnubní prsten své matky Lady Diany, která jej dostala od prince Charlese v roce 1981.
  • Mariah Carey


    Mariah Carey dostala prsten za 2,5 milionu dolarů
    Autor: Profimedia.cz
    Zpěvačka dostala od svého milého 17ti karátový prsten v hodnotě 2,5 milionů dolarů s obrovským smaragdem a 58 růžovými diamanty.
  • Jennifer Garner


    Jennifer Garner dostala od krasavce Bena Afflecka prsten v hodnotě 500 tisíc dolarů
    Autor: Profimedia.cz
    Manželka herce Bena Afflecka nosí na ruce zásnubní prsten se 4,5 karátovým diamantem. Slavný herec a lamač srdcí za něj utratil 500 tisíc dolarů.

Diskuse ke článku
.