Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Anorektička Beckham: Nohy má jak tyčky!

16. dubna 2013 | 14:49

Je označována za jednu z nejelegantnejších žen světa. Pro svůj bezchybný zjev je Victoria Beckham, která ve středu oslaví své 39. narozeniny, ochotná obětovat cokoliv. I zdraví!

Bývalá Spice Girl se snaží udržet si status módní ikony a má pocit, že jakýkoliv gram tuku na těle by jí mohl ohrozit. Přesto, že nikdy netrpěla nadváhou, nechala se slyšet, jak strašně nenávidí své hrozně tlusté tělo.

Ve své knize s názvem Learning to Fly Victoria píše, že její posedlost hubnutím odstartovala v počátečních dobách Spice Girls, kdy management na všechny členky kapely naléhal, aby zhubly. „Bylo to hrozné,“ přiznává. „Znala jsem obsah tuku a kalorií úplně ve všem. Nikdy jsem nebyla anorektička ani bulimička, ale asi jsem k tomu měla hodně blízko.“

A podle nás je i teď blíž, než si je sama vůbec ochotna připustit. Při výšce 172 centimetrů váží pouhých 41 kilo. Na svých tenkých nožkách, s malou Harper v náručí, neohroženě balancuje na šteklích a z vyděšených pohledů kolemjdoucích si zjevně nic nedělá.

Pohled na vyzáblé nohy Victorie Beckham budí obavy.
Autor: profimedia.cz

Victoria to s péčí o svůj vzhled vždy poněkud přeháněla, ale teď už její snaha vážně hraničí s anorexií. Bývalá chůva jejích dětí prozradila, že Victoria jí jen pár listů salátu denně a hlad zahání pitím vody s citronem.

Úspěšná módní návrhářka očividně drží hladovku a lékaři varovně zvedají prst. Je s podivem, že zatím zvládá obrovský pracovní zápřah, každodenní cestování i péči o děti.