Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

To zase byla party! Takhle vypadá topmodelka s kocovinou

11. června 2013 | 16:30

Večírek, let přes Atlantik, přehlídka, focení, další večírek - takhle zhruba vypadá rozvrh Cary Delevingne (20), jedné z nejžádanějších modelek současnosti. A zdá se, že náročný životní styl se začíná podepisovat na jejím vzhledu.

Raketová kariéra udělala z mladičké Britky nejpopulárnější modelku součanosti - a taky tu nejvytíženější. Práce má nad hlavu, fotí kampaně i editorialy, objevuje se na přehlídkách všech prestižních značek a létá z kontinentu na kontinent.

Kromě toho zvládá téměř denně vyrážet na party se svými přáteli z řad celebrit, jako jsou pařmenky Rihanna, Rita Ora, a dokonce sám Karl Lagerfeld. A to necháváme stranou pytlíček bílého prášku, se kterým ji nedávno vyfotili paparazzi...

Není divu, že za své Cara-mboly platí modelka daň v podobě únavy a nevyspání. Na pokraji sil byla nejspíš i na letišti JFK v New Yorku, kde ji fotografové zastihli nervózní, zamračenou, s mastnými vlasy a oteklou tváří, která jakoby křičela KOCOVINA!

"Pracuji každý den v jiné zemi, jsem pod neustálým tlakem, takže nezvládám pravidelně jíst ani cvičit," přiznala před časem kontroverzní ikona. Náš názor? Možná by slečně Delevingne neškodilo dopřát si konečně dovolenou. A detox...

Na předávání cen Glamour byla dokonale stylová.
Autor: profimedia.cz

Autor: mab