Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Provokatérka Heidi Klum: Sexy póza, bazén a chlast!

15. května 2013 | 13:23

Úsměv ve tváři, slamák na hlavě a sklenka dobrého bílého vína v ruce. Takhle strávila nedělní svátek topmodelka a matka čtyř dětí Heidi Klum (39). Relaxovat se zkrátka musí!

 

"Šťastný Den matek. Tenhle je můj nejlepší," připsala ke snímku, který populární modelka v neděli sdílela na sociální síti.

Chvíle pohody na Den matek si užívala určitě zaslouženě. Kde v tu chvíli byly děti Lena, Henry, Johana a Lou, které má se svým exmanželem, zpěvákem Sealem, netušíme. Možná mamince právě připravovaly nějaký chutný koktejl...

Zasloužený relax: Den matek si topmodelka skutečně užívala
Autor: Twitter/Heidi Klum

Abychom jí ale nekřivdili, den před tím si Heidi i s dětmi vyrazila na malý cyklovýlet po plážích Santa Monicy. Chybět samozřejmě nemohl ani současný přítel Martin Kristen. Bývalý osobní bodyguard, s nímž  už od loňského září randí.

V sobotu Heidi uspořádala cyklovýlet, na který vzala všechny své děti.
Autor: profimedia.cz

S výchovou jí však příliš nepomáhá. A absence pádné otcovské ruky se už začíná projevovat. Děti jsou prý nezvladatelné a dělají si, co chtějí. Zoufalé topmodelce "přerůstají" přes hlavu. Je na ně totiž moc hodná a všechno jim dovolí.

"Z jejích potomků se stávají samorosti. Heidi není vůbec zvyklá být s nimi sama," prozradil nedávno zdroj z blízkého okolí modelky americkému listu The New York Post.