Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Anorektička na plese: Vyzáblá Katie Holmes odhalila kostnatá ramena

7. května 2013 | 17:10

Herečce Katie Holmes (34) by měl někdo co nejdříve podat pomocnou ruku. Její kdysi žensky tvarované tělo se změnilo k nepoznání. Katie je doslova kost. Její kosti by se daly hravě spočítat.

Katie je čím dál tím hubenější. Trápí se snad krásná herečka stále kvůli rozvodu s Tomem Cruisem (50)? Na pondělním charitativním plese v Metropolitním muzeu umění v New Yorku svým zjevem vyděsila všechny přítomné hosty. A to hned dvakrát.

V sněhobílých šatech Calvin Klein zezadu připomínajících rozmotanou ruličku toaletního papíru Katie odhalila kostnatá záda a ramena v celé své kráse. Do zadaného tématu večera se vůbec netrefila. Tomuhle se říká módní faux pas.

Herečka Katie Holmes je až nezdravě hubená.
Autor: Reuters

O tom, že by Katie mohla trpět poruchou příjmu potravy, se spekuluje už roky. Už v roce 2010 se na předávání Oscarů objevila s útlými ramínky a vystupujícími žebry. Anorexii odmítla a pochlubila se, že linii si "vylepšila" vlastním hubnoucím programem.

Špatný vliv na ní možná má i nejlepší kamarádka Victoria Beckham. Ani ona nevypadá příliš zdravě a svou posedlostí štíhlou postavou je vyhlášená. Bývalá chůva jejích dětí prozradila, že Victoria jí jen pár listů salátu denně a hlad zahání pitím vody s citronem.

Herečka Katie Holmes je až nezdravě hubená.
Autor: Reuters