Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Modelky v důchodu: Tyhle krásky do "starého železa" rozhodně nepatří!

23. října 2012 | 16:51

ANKETA: Naomi Campbell (42), Paulina Porizkova (47), Eva Herzigová (39), Heidi Klum (39), Cindy Crawford (46) a Helena Christensen (43). Všechny tyhle světové krásky zná celá zeměkoule už pár desítek let. Ale mají už to nejlepší za sebou?

To, že jsme překročily několikanásobou -cítku, nic neznamená! Stačí se podívat okolo sebe, a nebo třeba do světa showbyznysu a na přehlídková mola. Stěžuje si snad někdo u Cindy Crawford, že jí je "už" 46 let? Pochybuji! Sní o ní totiž určitě každý druhý dvacetiletý kluk!

Mezi nejkrásnějšími ženami světa máme i dvě češky: Paulinu Porizkovou a éterickou blondýnku Evu Herzigovou! Taky aby ne! O českých ženách se ne nadarmo říká, že jsou jedny z nejkrásnějších na světě!

Helena Christensen (43)

Tato bruneta s pronikavým pohledem se "ke stáru" stala tváří značky se spodním prádlem. A proč by ne? Reklamy nás zásobují miliony čtrnáctiletých dívek, které mnohokrát nemají do podprsenky ani co dát. Zdá se ale, že s Helenou se trefily do černého! Pastva pro oči, že?

Anketa
Která ze sexy stařenek se vám nejvíce líbí?
Helena Christensen
18 %
Heidi Klum
13 %
Paulina Porizkova
27 %
Cindy Crawford
28 %
Naomi Campbell
4 %
Eva Herzigová
6 %
Karolina Kurková
6 %
Hlasovalo: 916 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!

Heidi Klum (39)

Blonďatá kráska, známá především z reklam na vlasové produkty o sobě v poslední době dává vědět, díky rozvodu s čokoládovým zpěvákem Sealem. Musí se také starat o svoje tři děti, které se svým ex vychovala. Takže se nabídky na modeling příliš nehrnou.

Eva Herzigová (39)

Této české krasavici přehlídková mola prostě nestačí. Díky svým známostem ze všech uměleckých sfér, začala Eva "fušovat" i do herectví. A není divu. Na téměř čtyřicetileté rodačce z Litvínova už jsou viditelně znát  hluboké vrásky.

Paulina Porizkova (47)

Paulina dokáže stárnout s úsměvem na rtech. Nesnaží se být za každou cenu na titulních stránkách všech magazínů a jak sama přiznala, připouští, že už není nejmladší. To ale neznamená, že nemůže být nejkrásnější!

Autor: ema