Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejslavnější rozchody slavných v roce 2012

14. prosince 2012 | 11:48

Ani tento rok se neobešel bez partnerských krizí, rozchodů a rozvodů. A nevyhnuly se ani celebritám. Zde je ukázka pár z nich…

Tom Cruise (50) a Katie Holmes (33)

Známý hollywoodský pár se dal dohromady v roce 2005 a svatba proběhla v listopadu 2006, kdy už jejich jediná dcera Suri (6) byla na světě. Letos v červnu však Katie ukončila spekulace o jejich manželské krizi – podala žádost o rozvod.  Řízení proběhlo hladce a na podmínkách se také domluvili. Otázkou je, zda v náhlém rozchodu hrála roli Tomova náklonnost ke scientologické církvi, či ne…

Johnny Depp (49) a Vanessa Paradis (39)

Francouzská zpěvačka a herečka začala s Johnnym Deppem randit v roce 1998. Mají spolu dvě děti – dceru Lily-Rose (13) a syna Johna (10). Nikdy se však nevzali. Do společnosti spolu jako pár nechodili už od roku 2010, ale stále se prý snažili vztah zachránit. To se bohužel nepovedlo a v červnu tohoto roku rozchod oficiálně potvrdili.

Seal (49) a Heidi Klum (39)

Britský zpěvák Seal se se světoznámou německou modelkou seznámil v roce 2004. Za osm společně prožitých let na svět přivedli tři děti – Henryho (*2005), Johana (*2006) a dceru Lou (*2009). K rozchodu došlo náhle v lednu tohoto roku a v dubnu už byli rozvedeni. Jako důvod uvedli „nepřekonatelné rozdíly“ - bůh ví, co tím dvojice myslí. Heidi však posléze přiznala, že randí se svým bodyguardem… I přes to všechno se ale exmanželé snaží spolu vycházet dobře, a to hlavně kvůli dětem.

Justin Bieber (18) a Selena Gomez (20)

Mladý pár se na veřejnosti poprvé objevil v únoru 2011. Ale už toto léto o jejich vztahu kolovaly pochybnosti, které dvojice stále vyvracela. K definitivnímu konci došlo začátkem tohoto listopadu ze strany Seleny. Justin se ale nejspíš rozchodem příliš dlouho netrápil – útěchu našel v náručí devatenáctileté modelky Victoria Secret, Barbary Palvin.

Autor: luh