Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Polonahý Felix přistižen v salonu se čtyřmi ženami!

30. ledna 2013 | 17:37

Že by muzikant Felix Slováček (69) chytal druhou mízu? Před pár dny prohlásil, že se cítí skvěle a dnes ho fotograf přistihl jen v "trenkách" hned se čtyřmi ženami. Naštěstí jednou z nich byla i jeho vlastní žena.

„Nic nepotřebuju, ale člověk nikdy neví a proto se tam jdu podívat,“ prohlásil Felix s jistotou hned po příchodu na kliniku. Když ale viděl, jak si jeho žena ošetření užívá, zatoužil také nechat se hýčkat. Nenechal se dlouho přesvědčovat a po chvíli se i on svěřil do rukou samotné majitelky Petry Řehořkové a náležitě si to užíval. Na čem všem se domluvili, zůstalo jejich tajemstvím.

Na své ženě Dádě Patrasové by Felix prý nic neměnil, ale ona si je vědoma, že se o sebe musí pravidelně starat, aby vypadala stále mladě a čerstvě. Kromě jiných procedur si nechala vyhladit nohy radiofrekvenční vlnou, protože ta je velmi dobrá na klouby. „S Petrou jsme kamarádky. Natáčeli jsme u ní film „Jedlíci“, ve kterém jsme si i kamarádky zahrály. Upřednostňuji ruční lymfodrenáž a zkouším různé kolagenové Petřiny krémy a přípravky a radím se ohledně zdravé životosprávy,“ přiznala s úsměvem Dáda.

Monika Marešová na ošetření v Petra Clinic
Autor: Petra Clinic
Aby ze sebe mohla mít žena dobrý pocit, musí se líbit především sama sobě. To Monika Marešová se chce líbit hlavně svým televizním divákům, jelikož teď často natáčí. Monika má krásné nohy a tak proto, aby je mohla ještě více odhalovat, podstoupila mj. permanentní depilaci.

„K Petře Řehořkové na kliniku chodím ráda, protože je tam velmi příjemný kolektiv, cítím se tam jako doma a Petru opravdu obdivuji a naprosto jí věřím. Neustále se v oboru vzdělává a snaží se přinášet nové přístroje a techniky. Ráda si tam občas zaskočím zpevnit určité problematické partie, ale brzy asi vyzkouším i výplň kyselinou hyaluronovou, která mne fascinuje tím, že zcela přirozeně udržuje v pleti vodu a nezmění mimiku obličeje,“ prozradila Monika.

Monika Marešová a Katka Neumannová
Autor: Petra Clinic
Když je člověk denně na očích, musí se o sebe starat mnohem více, než běžný smrtelník. Zvídavému hledáčku fotografů neunikne sebemenší vada na kráse, tak proč jim vůbec dávat příležitost chybičku zaregistrovat? Například Kateřina Neumannová měla vždy, jako profesionální sportovkyně, postavu bez chybičky, ovšem pobyt ve městě se na každém podepíše a tak se rozhodla absolvovat wellness program na uvolnění, relaxaci a péči o pokožku celého těla.

„Dříve jsem prosazovala, že všechno zachrání čerstvý vzduch na horách. Ale teď, když část roku trávím ve městě, jsem přišla na to, že o sebe musím začít pečovat i jiným způsobem. A to hlavně teď v zimě, kdy se zúčastňuji různých společenských akcí. U Petry nalézám jak péči profesionální tak kamarádskou a mohu zde příjemně relaxovat,“ řekla Kateřina Neumannová.