Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Megan Fox: Už nejsem sexy, teď měním plínky!

10. prosince 2012 | 15:00

Dosud platila za sexbombu a plnila stránky pánských časopisů. To se teď možná změní! Z herečky Megan Fox, která v září porodila syna, se stala matka na plný úvazek.

"Mojí novou kariérou je mateřství," říká hvězda filmu Transformers. Kila navíc po porodu? Nabídky na filmy? Fotky v bikinách? Nic z toho ji prý nezajímá.

Za plotnu!

"Jsem do svého syna Noaha úplně zamilovaná. Nechci ho ani na chvíli opustit," rozplývá se Megan. K radosti svého manžela, herce Briana Austin Greena, prohlašuje: "Jsem teď prostě máma v domácnosti!"

Pokud jde o hubnutí, to pro ni prý není prioritou: "Nehodlám se teď ničit dietami. V těhotenství jsem přibrala asi deset kilo a pořád mám čtyři nebo pět navíc. No a?"

Máma v bikinách
"Už nechci být sexy," překvapuje.
Autor: profimedia.cz

A to není všechno. Nová "usedlá" Megan Fox prý neplánuje být sexy! Herečka, která proslula mimo jiné tím, že téměř nahá umývala auto režiséra Michaela Baye, to dnes vidí jinak...

"Rozhodla jsem se, že si budu vybírat filmy opatrněji. Došlo mi, že můj syn jednou bude chodit do školy a spolužáci mu budou ukazovat moje fotky v bikinách! Tuhle chybu už nehodlám opakovat."

Znamená to, že krásnou Megan už budeme vídat jen v roláku - a v rolích konzervativních a spořádaných dam? Zdá se, že opravdu nastane konec světa. Aspoň pro muže...

Autor: mab