Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Iveta Bartošová má smůlu: Martucci už se líbá s jinou!

11. prosince 2012 | 14:45

V nedávné době se na veřejnosti objevil notoricky známý Domenico Martucci (36) s novou problémovou přítelkyní…


Neznámější Ital českého bulváru je zase zpět v Čechách a má novou lásku - Evou Feureislovou (23). Poprvé se spolu objevili na charitativní soutěži krásy koncem listopadu. Dvojice se na veřejnosti před fotografy vášnivě líbala a jeho nová přítelkyně zářila štěstím. „Chodíme spolu asi měsíc, Domenico je strašně fajn,“ řekla Eva Super.cz.

Ivetin italský sen…

Hrabě randil s Ivetou Bartošovou (46) přibližně od března 2011 do srpna. Jejich eskapády plnily strany bulvárních deníků o sto šest. Důvodem rozchodu byly prý jejich neshody, co se týče společného soužití a rodiny. Nebo jen prostě Domenico už nevydržel Ivetiny výkyvy nálad?

Dluhy nové přítelkyně

Jeho současná partnerka Eva se nedávno zapletla do finančních problémů poté, co jí její dobrá kamarádka Gabriela Kracíková (40) přemluvila ke koupi dvou autobazarů jejího manžela. Eva si totiž toužila založit vlastní firmu a s vidinou dvou vydělávajících firem by měla dostatek prostředků na rozjetí té vlastní. A tak si tedy zmíněné „prosperující“ autobazary nakonec odkoupila.

Krach vztahu?

Z manžela Kracíkové se ale vyklubal podvodník a zloděj, který obral, koho mohl. Pár tedy Evu jen využil a svého břemena se tak zbavil. Starosti a problémy s podniky se však s Evou potáhnou ještě několik let. Zda jsou právě tyto nesnáze příčinou vztahu Evy a Domenica, který o sobě rád prohlašuje jak je bohatý, to ukáže až čas…

Autor: luh