Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Reese Witherspoon: Jsem sexy a chci další děti!

Reese si připadá sexy a má proč, vypadá opravdu skvěle!
3. prosince 2010 | 17:59

Blondýnka z hollywoodských prken Reese Witherspoon (34) má dvě úžasné děti a na kariérním kontě pětadvacet filmů a jednoho Oscara. Je nejen úspěšná v práci a skvělá matka, ale i neuvěřitelně sexy. Sama se teď přiznala, že po třicítce její sebevědomí vysoce stouplo a konečně se cítí opravdu přitažlivě. A prý chce další děti.

Reese Witherspoon zažívá velmi šťastné období. Alespoň to tvrdila britskému magazínu Glamour. Je pravda, že jí vychází všechno, na co sáhne. Ale netýká se to jen její kariéry, ale i skvělé rodiny, kterou založila s kolegou, hercem Ryanem Philippem (36), se kterým se bohužel v roce 2006 rozvedla. Na její dobré náladě má možná svůj podíl i to, že se prý cítí konečně přitažlivě se vším všudy.

„Myslím, že čím je žena starší, tím více se cítí sebevědoměji, co se týče její sexuality. Tolik se nebojí a nestydí. Sexualita, ženskost, moudrost a spokojenost ve vlastní kůži se prostě s věkem akumuluje. Cítím se daleko lépe, než když mi bylo dvacet let. Jsem klidnější. Vím, kdo jsem. A ve výsledku se cítím mnohem svůdněji,“ řekla hvězda romantické komedie Pravá blondýnka.

Reese si připadá sexy a má proč, vypadá opravdu skvěle!
Autor: ČTK

Štěstí, kam se podívá

Dále se v rozhovoru přiznala, že se nebrání tomu mít další děti. Spíše naopak, touží po nich. A to už má dvě, Avu (11) a Deacona (7) „Byla bych moc ráda, kdybych měla více dětí. Děti jsou nejlepší část mého dne. Nevstávám, abych točila filmy. Vstávám, abych byla se svou rodinou.“ Snad na ně bude mít i přes své pracovní vytížení čas. Herečka  momentálně randí s Jimem Tothem.

Reese prostě nezastírá, že se jí povedlo zařídit si skvělý život: „Jsem vážně šťastná. V životě mám spoustu lásky. Mám skvělé přátele a dvě úžasné děti, kterým dělám každou neděli palačinky.“

Autor: mivr
Video se připravuje ...