Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mamina ve městě: V hlavní roli S. J. Parker!

10. září 2010 | 13:18

Carrie ze Sexu ve městě by byla zděšená. Červené džíny, vytahané lila triko, černé balerínky a všemi barvami hýřící kabela. A ještě k tomu poletující krepovatá hříva. Tak ve středu zachytil v New Yorku objektiv fotografa pětačtyřicetiletou herečku.

Hvězda populárního seriálu v pestrobarevném outfitu doprovázela první den do školy svého devítiletého syna Jamese. Ten se ale podle výrazu tváře do druhé třídy příliš netěší.

James, kterému bude v listopadu deset let, předvedl během cesty do školy sérii neuvěřitelných grimas.
Autor: profimedia.cz

K Jamesovi, kterého má s manželem Matthew Broderickem (48), kolegou z branže, se kterým už třináct let žije, v červnu přibyla ještě dvojčata. Děvčátka Lorettu a Tabithu jim odnosila a porodila náhradní matka, šestadvacetiletá Michelle Ross.

Její styl napodobuje celý svět

Carrie Bradshaw, vtipná novinářka píšící glosy o životě žen, které v New Yorku hledají značkové módní kousky a vysněného životního partnera, se pro tisíce žen stala doslova módní ikonou. Stále skvěle upravená, libující si v těch nejextravagantnějších módních kreacích, vždy ve střevících na extrémně vysokém podpatku. Král obuvi Manolo Blahnik dokonce na její počest vytvořil a po ní pojmenoval jeden z modelů.

Módní výstřelky v šatníku nenajdete

V civilním životě se však Parker o značkové kousky příliš nezajímá. Sama prohlásila, že móda v jejím životě nehraje velkou roli. Navrhuje sice vlastní oblečení značky Bitten, jde však o modely jednoduchých střihů, v tlumených tónech. A hlavně, cenově dostupné široké veřejnosti. Jedinou vášní, kterou se od filmové hrdinky nakazila, jsou hezké boty na podpatku od Blahnika. Možná i proto, že sama měří jen sto padesát devět centimetrů. Ve svém bytě si pro ně herečka vyhradila celou velkou skříň.

Jessičiny dívčí sny

Splnila si oba. Tím prvním bylo stát se herečkou. Druhým bylo mít svůj vlastní parfém. Ten si splnila rovnou dvakrát. Stojí totiž za zrodem parfémů Lovela a Covet. První vůně je určená pro romantické ženy, které milují příjemný luxus. Druhá, silná a sladká, má dokonce svojí zimní i letní variantu. Sarah sama své parfémy používá a jak přiznává, má na nich závislost.

Autor: lena, kamp