Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sarah Jessica Parker: Všichni ji nenávidí!

11. října 2009 | 18:02

Natáčení druhého dílu filmového hitu Sex ve městě konečně začalo! A spolu s ním se na place spustila i vlna nevraživosti.

Mezi dvěma hlavními představitelkami – Sarah Jessicou Parker (44) a Kim Cattrall (53) panuje mrazivé ticho. „Sem tam si cosi přecedí skrz zuby, ale jen v případech, kdy je to opravdu nutné,“ popisuje člen filmového štábu.

A jaký je pravý důvod, že se herečky nemůžou ani cítit? Kim má pocit, že Sarah se zachovala bezcitně, když ji ani slovíčkem neutěšila po rozchodu s partnerem Alanem Wysom. „Sarah se na Kim jednoduše vykašlala,“ vysvětluje důvod tiché domácnosti.

Ale ani další herečky nejsou se Sarah kamarádkami na smrt. Cynthii Nixon je Sarah už delší dobu trnem v oku. Cynthia, která se intenzivně hlásí a bojuje za rovnoprávnost homosexuálních párů, čekala od svojí slavné kolegyně podporu. Nedočkala se jí! Sarah totiž nepřišla na veřejné shromáždění v New Yorku, i když to Cynthii slíbila. Ta totiž žije už dva roky s partnerkou Christinou Marinoni. Tak se není čemu divit, že to vzala herečka osobně a na place takzvaně nejde zvuk.

Autor: mo, hap