Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sarah Jessica Parker: Muž ve městě?!

10. října 2010 | 12:24

Léta, kdy slavná představitelka hlavní role v seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker (45) byla ikonou, kterou chtěla napodobit snad každá, jsou dávno pryč. Z kdysi podmanivé herečky se stalo šlachovité stvoření bez gramu tuku v těle. Vedle Madonny se řadí k bývalým ikonám, které boj proti stárnutí přehnaly.

Pětačtyřicetiletá hvězda, která stejně jako hrdinka její nejslavnější role žije v Velkém jablku, své svalnaté, jógou vypracované ruce odhalila při návštěvě newyorského baletu. Pro událost zvolila jednoduchou toaletu v tělovém odstínu, která jemně splývala k zemi. Flitrované šaty ale neúprosně zvýraznily hereččiny vychrtlé ruce. Sarah neprospěl ani střih. Tenká ramínka odhalila maskulinní postavu.

Sarah si za léta vytříbila podobný extravagantní vkus v oblékání jako její seriálová Carrie. Ráda se na veřejnosti ukazuje v honosných róbách, nebojí se sloučit pro mnohé neslučitelné. Bohužel jí přes všechnu snahu o módní vytříbenost chybí zdravý úsudek. Matka tří dětí by měla začít oblékat šaty, které alespoň z části skryjí nevzhledná ramena a vyrýsované bicepsy.

Herečka všechen volný čas věnuje rodině. Pokud neplní zakázky či netočí film, doprovází denně do školy svého osmiletého syna Jamese Wilkeho. Také se stará o své dvě roční dcerky Marion Lorettu Elwell a Tabithu Hodge, které přivedla na svět náhradní matka.

Sarah si ale mimo rodinu naordinovala přísné diety a každý den do úmoru cvičí v tělocvičně. Svému tělu dává opravdu zabrat. Touží být fit. To se jí možná daří, ale její postava tím trpí. Možná i proto byla Parker před dvěma lety označena za nejméně přitažlivou ženu světa. A to byla propředstavitelku Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě velká rána.

Autor: amp, Kšim