Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Oblečte se jako hvězda StarDance Dana Batulková

11. srpna 2009 | 12:22

Herečka nám přiznala, že dává přednost především pohodlí. V oblečení totiž musí většinou vydržet celý den. Proto na ní uvidíte sukni jen zřídka. A stejně tak jehlové podpatky.

Také v barvách je poměrně konzervativní. V poslední době si ale oblíbila červenou.

Dana Batulková
Autor: Michal Protivanský

Módní tipy Dany Batulkové

"Občas si dávám předsevzetí, že budu víc nosit sukně, ale nakonec si stejně obléknu džíny. Dokonce i šaty nosím přes kalhoty. K nim pak ráda kombinuji různé topy nebo saka. Já prostě potřebuji pohodlné oblečení, ve kterém vydržím celý den. Je to asi dáno mou profesí. Možná, kdybych pracovala v bance, tak bych ráno vyrážela v kostýmku a lodičkách. Podobně jsem na tom s botami. Musí být praktické a pohodlné, takže, i když by mi vzhledem k mé výšce asi slušely podpatky, nosím raději nízké boty. I v barevném ladění jsem spíš konzervativní. V mém šatníku najdete nejvíc bílých a černých kousků, které teď doplňuji tlumenou červenou."

Dana Batulková
Autor: Michal Protivanský

Vášnivě červená

Adresář: www.salamander.cz; Asylum – www.term.cz; Puerco Espin, Vodičkova 17, Praha 1; Roxy, H&M, Tally Weijl (OC Palladium, Praha 1); www.takko-fashion.com/cz/; www.design.rooya.cz, Chantelle, Dům módy – Václavské náměstí, Praha 1; www.bata.cz, Denny Rose, Pepe Jeans,( OC Chodov, Praha 4).

Styling a make-up Dany Batulkové: DAGMAR MAZUROVÁ

Dana Batulková
Autor: Michal Protivanský

Autor: připravily: duš, vin