Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zora Jandová: Z tepláků často celý den ani nevylezu

4. srpna 2009 | 12:43

Nestárnoucí zpěvačka a herečka má ráda jednochuché věci. Z praktických důvodů většinou sahá po kalhotách, ale v poslední době si velmi oblíbila i šaty.Přestože příležitostí, kdy si je může obléknout, prý nebývá mnoho.

Módní tipy podle Zory Jandové

„V mém věku už volím takové věci, které zakrývají nedostatky a podporují dostatky. Protože studuji vysokou školu tělesné výchovy a sportu a ještě cvičím taj-či, přistihnu se často, že vůbec nevylezu ze sportovního oblečení. Přebíhám z tělocvičny do tělocvičny a občas nemám skoro ani čas převléknout se z jedněch tepláků do druhých. Když mám příležitost, ráda se oblékám do šatů. Preferuji modrou, růžovou, fialovou a taky jemný proužek.

Zora Jandová
Autor: Michal Protivanský

Legrace je, když někam vyrážíme společně se Zdeňkem. Velký úspěch je dát nás vůbec dohromady. Natož nás sladit, abychom nebyli podstrojení. To dá chvilku práci. A nedej bože, když se přidá nějaké děťátko.“

Zora Jandová
Autor: Michal Protivanský

Letní romantika



Adresář:
Tally Weijl, OC Palladium, Praha 1; Puerco Espin, Vodičkova 17, Praha 1; Roxy, Puma, OC Palladium, Praha 1; www.salamander.com; Dior, Pařížská 13, Praha 1; www.lesportsac.com; www.bata.cz; Pařížská No. 13, Praha 1

Styling a make-up Zory Jandové: PETRA ŠESTÁKOVÁ

Zítra čtěte: Jakou značku kosmetiky si Zora oblíbila a na který výrobek nedá dopustit? To vše a k tomu spousty rad, jak pečovat o zralou pleť, najdete už zítra na stránkách Blesk.cz.

Autor: připravila: duš