Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno, déšť 21°C

Okouzlující sídlo s výhledem na město a snovou kuchyní: Dům Kate Beckinsale se prodává za 97 milionů!

19. září 2024 | 05:00

Dům herečky Kate Beckinsale je k mání! Nemovitost v prestižní čtvrti Brentwood v Los Angeles je na prodej za 4,3 milionu dolarů, v přepočtu tedy za téměř 97 milionů korun. Působivé sídlo bylo postaveno v roce 1965, herečka jej zakoupila v roce 2006 a žila v něm dlouhých patnáct let. Nyní je dům opět na prodej.

Britská herečka žije už několik let v Americe a luxusní nemovitost ve vyhledávané čtvrti Brentwood v Los Angeles, patřila mezi její srdcové. Dům koupila v roce 2006 za 3,5 milionu dolarů a prodala jej v roce 2021 za 3,9 milionu dolarů, čímž dosáhla zisku 400 000 tisíc dolarů. Nyní je dům opět k mání a novému majiteli může nabídnout opravdu snové bydlení.

VIDEO: Jak bydlí zpěvačka Marta Jandová ve svém domě s malebnou zahradou?

Video se připravuje ...
Jak bydlí zpěvačka Marta Jandová ve svém domě s malebnou zahradou? • VIDEO: Videohub

Dům byl navržen tak, aby plynule propojoval vnitřní a venkovní prostory - na rozsáhlém pozemku najdete soukromý most vedoucí k vířivce a venkovnímu posezení. Dům se nachází na kopci a soukromí zajišťují vzrostlé stromy. Součástí rozlehlé zahrady je také bazén, zahradní sprcha, venkovní krb a gril.

Interiér nemovitosti je laděn do světlých barev. Dům disponuje čtyřmi ložnicemi a pěti koupelnami. Součástí je také prostorná jídelna, dechberoucí kuchyň se dvěma velkými centrálními ostrůvky a luxusním vybavením a obývací pokoj s výhledem na město. Nechybí ani soukromá pracovna, šatna a dětský pokoj.

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová